Actualitate

Anatol Șalaru: Unioniștii nu vor pune niciodată batista pe țambal de dragul lui Năstase sau Țopa

Politicianul consideră că Andrei Năstase face atacuri foarte murdare la adresa unioniștilor. Șalaru lăsă de înțeles că atitudinea liderului PPDA diminuează șansele unei colaborări dintre PUN și partidele de dreapta, care sunt azi în opoziție. Or o astfel de colaborare l-ar fi împiedicat pe Vlad Plahotniuc să dețină și mai departe puterea absolută în R.Moldova

„Năstase nu este cel mai indicat personaj care să vorbească despre cei care sau nu fac ceva pentru Unire, fiindcă el chiar nu a făcut nimic pentru Unire. Având în vedere că el a făcut doar declarații anti-Unire, eu nu exclud faptul că, intrând în Parlament, PPDA va face o alianță cu PSRM”, a mai spus Șalaru.

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale este convins că inclusiv „Țopii” ar putea găsi, la un moment dat, anumite interese comune cu Plahotniuc. Un asemenea scenariu ar putea avea loc, pornind de la faptul că oamenii de afaceri mereu se înţeleg între ei.

„Între ei nu există nicio diferenţă. Ei sunt la fel de toxici amândoi. Plahotniuc este un oligarh care vrea să rămână la guvernare, iar Năstase vrea să-l aducă pe alt oligarh la guvernare. Republica Moldova nu are viitor cu asemenea politicieni”, a accentuat Şalaru.

Vom aminti că, acum o săptămâna, Andrei Năstase a încercat să dezmintă interpretarea expresiei pe care a folosit-o anterior: „Trebuie să punem batista pe țambal cu privire la vectorul geopolitic”. Pe de altă parte, el insista că R. Moldova trebuie să implementeze Acordul de Asociere cu UE, dar să înceteze retorica vectorului geopolitic, inclusiv a celui care ține de crezul unionist.

Sursa: deschide.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *