Eveniment

Argatu’, romaN și DOMINO, în concert la Chișinău, de Ziua Națională a României

Concertul se înscrie în seria de evenimente PRUT FEST, organizate în Republica Moldova de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare Prut. Concertul este finanțat de către Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, anunță organizatorii. De asemenea, aceștia precizează că intrarea este gratuită și că accesul publicului se va face de la ora 20.00.

Andrei Argatu, originar din Fălticeni, a devenit cunoscut pentru apariția sa în cadrul proiectului Subcarpați, pe volumul doi al seriei „Culese din cartier”. Compune muzică de la vârsta de opt ani, iar în prezent îmbină într-un mod original muzica hip-hop și cea electronică, cu muzica folclorică românească.

DOMINO, adică Romulus Cipariu, Sebastian Marcovici și Valentin Oancea, este prima formaţie de rock-ţambal din România, lansată pe muzicală în Sibiu, în 2013. Domino reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, tobe și chitară bas, a prezenței scenice și a felului în care reușește să-și surprindă publicul de fiecare dată. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *