Actualitate

Astăzi se va reuni Biroul Național Politic al AUR. Ce decizii importante se vor lua?

Astăzi se va reuni Biroul Național Politic AUR care urmează să ia decizii importante cu privire la viitorul partidului și participarea la prezenta campanie electorală.

BNP va trebuie să decidă care va fi lista AUR cu care vor merge în alegeri. Este prima decizie majoră care va trebui luată democratic, de noul pol politic pro-românesc din R. Moldova, care înglobează mai multe partide pro-unioniste. Spre deosebire de celelalte partide din R. Moldova, AUR nu are un lider suprem care dictează în stil comunist totul în Partid, deciziile se iau democratic prin consens larg, unde fiecare voce, fiecare filială este luată în considerare.

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic care a trecut Prutul și pentru care Unirea celor două state românești reprezintă un obiectiv important. Copreședinții partidului sunt George Simion și Claudiu Târziu, liderul din Republica Moldova fiind tânărul unionist de doar 26 de ani Vlad Bilețchi.

Partidul a reușit să producă marea surpriză din România și să intre în parlament cu 11% din numărul total de mandate. Astăzi 44 de parlamentari apără pe românii din toate colțurile țării și ale lumii. Partidul speră să obțină un rezultat similar și în Republica Moldova și să participe activ la viața politică de pe cele două maluri Prut, unde are ca și obiectiv principal ca în anii 2024-2025 să dețină majoritatea care să le permită să formeze guvernul.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *