Externe

AstraZeneca, dată în judecată de o femeie din Germania: Reclamanta susține că a suferit pierderea completă a auzului după vaccin

O femeie din Germania dă în judecată compania farmaceutică AstraZeneca solicitând daune în valoare de cel puţin 150.000 de euro pentru durerea şi suferinţele prin care a trecut după ce a fost vaccinată cu vaccinul AstraZeneca împotriva COVID-19, transmite luni DPA.

Reclamanta a declarat în faţa unei instanţe din Mainz că a suferit pierderea completă a auzului după ce a primit vaccinul în martie 2021, la vârsta de 40 de ani.

Cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere în afara instanţei.

Femeia a povestit că imediat după vaccinare a simţit furnicături în degete şi că i-a amorţit faţa, simptome care au făcut-o să se simtă ca un pacient cu accident vascular cerebral.

Avocaţii care reprezintă AstraZeneca au încercat să respingă procesul.

Judecătoria districtuală va anunţa dacă mai este nevoie de expertize pentru a clarifica evaluarea risc-beneficiu a cazului la 21 august. Judecătorul a anunţat că este de asemenea posibil ca în aceeaşi dată să fie formulată o decizie a instanţei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Toate companiile care au produs vaccinuri pentru Covid ar trebui date in judecata ! La baza lor stau niste criminali care cu vaccinurile lor au omorit multi oameni, la rindul lor incasind miliarde de dolari din toate statele lumii, tot ei au creat acest covid in laboratoare , acestea is satana, criminalii raului !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *