ROMÂNIA

AUR anunţă că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat, marţi, într-o conferinţă, că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, semnături care vor fi depuse la şedinţa plenului comun de la ora 11.00.

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat că formaţiunea a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis. ”S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte”, a spus Simion.

El a precizat că această campanie de demitere a preşedintelui s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile oraşelor din România.

”Avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa românilor de a-i curma mandatul lui Klaus Iohannis”, a afirmat Simion.

”Suntem singurul partid de opoziţie şi datorită acestui lucru am demarat strângerea de semnături pe care le vom duce în plenul reunit al celor două Camere, la şedinţa care începe la ora 11.00”, a anunţat Simion, arătând că nici formaţiunea lui Ludovic Orban nu s-a alăturat acestui demers.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


comentarii

 1. Rasu’si plansu’! Țiganul kremlinez Simion se lupta cu sasul Iohannis. Țiganul bate apa-n piua și piua-n apă. Fiare vechi, fiare vechi!

 2. Bă simioane !
  Dar câte milioane vi se dă să faceți ”tărăboi” în Țară ?
  Este evident că ăștea nu sunt politicieni, care să sesizeze careva probleme de dezvoltare a Țării
  și să vină cu soluții legislative pentru rezolvarea lor.
  N.B.
  Simion e aceiași sculă ca și Iurik Ivanovici Roșcatu, țipălău și provocator !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.