Actualitate

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

„Suntem o țară NATO care are la graniță Rusia. Avem un guvern de paie al Maiei Sandu, care la prima acțiune împotriva Moscovei va fi picat. În R. Moldova e Rusia, iar România a pierdut. Prima cauză e lipsa de patriotism, pentru că trebuia să avem oameni în instituții care să ne reprezinte. Avem peste un milion de români în R. Moldova, ar fi trebuit să ne intereseze acest aspect. Cred că SUA a monitorizat evenimentele, România n-a făcut nimic, au ieșit europenii, iar SUA a acceptat situația”, a declarat acesta, citat de realitatea.net.

Potrivit lui Gușă, România trebuia să ia atitudine. „Trebuia să stăm la masă, să ne apărăm frații de peste Prut. Îl cunosc pe Plahotniuc, politician care a fost creat de statul român. Partidul lui Plahotniuc are protocol de colaborare cu PSD, iar cel mai mare partid românesc nu a făcut nimic. Niciun partid n-a făcut nimic, de fapt. Proiectul unionist între România și Moldova a căzut. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun foc”.

Consultantul politic mai spune majoritatea parlamentară „ACUM” – PSRM ar fi fost formată printr-un joc de complicitate ruso-german, cu acordul SUA, pentru că România n-a avut nimic de zis.

„Astăzi, Duma de stat a denunțat tratatul de neproliferare nucleară, adică nu mai este niciun protocol între Rusia și SUA. Dintr-odată, acest tratat nu mai există și parcă suntem într-un soi de nou Război Rece. Avem granița de la Prut care ia foc. Toată puterea e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. S-a votat să nu se ancheteze sursa finanțărilor partidului lui Dodon. Asta e democrație? Nu! Iar ăsta e doar începutul. S-a schimbat harta strategică a Europei! Rusia este la Prut! Nu la Donețk, în Ucraina. Președintele Dodon are armata si toate forțele pe mână. Iar România se va preocupa de alegeri și de partidele aflate în tranziție”, avertizează Gușă.

https://www.ziarulnational.md 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.