Horoscop

Balanțele pot apela la imaginație în rezolvarea problemelor de serviciu

Aveți ocazia să vă folosiți talentul artistic. Imaginația vă ajută mult și colaborați foarte bine cu anturajul. Nu ezitați să începeți o activitate nouă! Aveți șanse mari pe plan profesional și în afaceri. 

TAUR
Doriți să faceți o schimbare radicală în viața dvs. și vă gândiți la o metodă originală. Pentru aceasta, trebuie să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viață.

GEMENI
S-ar putea să vă dezamăgească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Fiți prudent și nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respecta.

RAC
Datorită intuiției și talentului din prima parte a zilei, aveți realizări deosebite pe plan profesional si social. Nu vă lăsați luat de val și nu forțați lucrurile.

LEU
Puteți să vă faceți planuri de viitor și să începeți noi activități în domeniul social, care vă vor aduce satisfacții. Vă simțiți foarte bine în compania prietenilor și a persoanei dragi.

FECIOARĂ
Aveți o imaginație debordantă, iar intuiția vă ajută mult. Chiar dacă nu aveți o situație financiară prea bună, sunteți entuziast și dornic să vă apucați de afaceri.

BALANŢĂ
Imaginația vă ajută să rezolvați rapid problemele de serviciu. Șefii își pun mari speranțe în dvs. Mergeți într-o vizită la prieteni și planificați o scurtă călătorie.

SCORPION
Obțineți multe satisfacții pe plan social și profesional, gratie creativității și intuiției. Sunteți nevoit să plecați de urgență într-o delegație, în care reușiți să rezolvați și câteva probleme personale.

SĂGETĂTOR
Aveți noroc în tranzacții comerciale. În viața particulară, intenționați să faceți schimbări cu care familia este de acord. Puteți să faceți planuri de viitor împreună cu partenerul de viață.

CAPRICORN
Aveți o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât de serviciu, cât și personale. Reușiți să vă descurcați, grație intuiției și ideilor originale. Țineți cont și de părerile celor mai tineri!

VĂRSĂTOR
Survin evenimente neprevăzute, care vă modifică programul. Fie primiți musafiri din altă localitate, fie plecați într-o călătorie la rude. Un membru al familiei vă ajută să rezolvați o problemă de afaceri.

PEŞTI
Nu vă faceți un program strict, pentru că vor surveni numeroase schimbări. Vă întâlniți cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil să vă petreceți după-amiaza.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.