Actualitate

Batut pentru ca nu e comunist

Alexandru Gheorghita are 60 de ani, este din Hancesti si la 7 aprilie nu a participat la actiunile de protest din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau. Totusi, el a fost batut cu bestialitate de catre cativa aliati ai comunistilor din Hancesti. In seara zilei de 7 aprilie el se intorcea acasa.

Gandindu-se la cele ce se intampla in capitala, l-a observat in propria curte pe consateanul sau Valeriu Damian, soferul Lidiei Lupu, fosta presedinta a Consiliului raional Hancesti si actualul reprezentant al guvernului in consiliul raional. Alexandru Gheorghita l-a salutat si l-a intrebat: „Vezi ce face tineretul in tara”?

Intrebarea lui Gheorghita l-a suparat nespus de mult pe Damian. Acesta, dupa ce l-a injurat de mama focului, l-a amenintat pe Gheorghita ca o sa se clarifice cu el. Alexandru Gheorghita ne-a povestit ca nu a reusit sa ajunga acasa deoarece in fata ii iesi o masina din care coborara Valeriu Damian, sotul Lidiei Lupu si Alexandru Burziu, un alt aliat al comunistilor. Toti trei s-au napustut asupra lui. L-au batut cu pumnii si cu picioarele. Au continuat sa loveasca si cand acesta, pierzandu-si puterile, s-a dezechilibrat si a cazut la pamant. Au fugit doar cand pe ulita aparu un fost elev de-al lui Gheorghita care a scos telefonul mobil ca sa-i filmeze. In prezent, Alexandru Gheorghita este internat in spital, avand comotie cerebrala, coaste fracturate, contuzia fetei si a gatului. Solicitat de TIMPUL, Ion Petrusanu, seful Sectiei de urmarire penala Hancesti, ne-a spus ca in prezent acest caz este cercetat si ca, deocamdata, e prematur sa ne ofere informatii.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *