Actualitate

Bill Gates și Melinda Gates divorțează, după un mariaj de 27 de ani. Vor împărți o avere de 124 de miliarde de dolari Citeşte întreaga ştire: Bill Gates și Melinda Gates divorțează, după un mariaj de 27 de ani. Vor împărți o avere de

Bill Gates și Melinda Gates au anunțat, luni, printr-un comunicat comun de presă că au decis să pună capăt căsniciei lor.

”După o îndelungă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, au anunțat cei doi pe Facebook și Twitter.
”Nu mai credem că putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră în timp ce începem această nouă viață”, mai arată comunicatul.

Potrivit Reuters, detaliile financiare ale deciziei nu sunt încă clare.

Din anii 2000, conduc împreună Bill & Melinda Gates Foundation.

Fundația are în prezent active de peste 51 de miliarde de dolari.

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18), potrivit News.ro.

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, are 65 de ani și este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Forbes la 124 de miliarde de dolari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *