Actualitate

Bolea pretinde că deputați ai Platformei DA erau gata să semneze pentru coaliția monstruoasă DODON+ȘOR / Slusari: Bolea aberează

Potrivit lui Bolea, inițial au căzut de acord să semneze în susținerea candidaturii Marianei Durleșteanu, atât deputații care au semnat formarea majorității parlamentare, cât și unii deputați din Platforma DA, PDM și Grupul „Pro Moldova”, însă ulterior au apărut unele dispute „ca la o cumetrie moldovenească”, după cum afirmă Bolea.

„De la început mai mulți deputați erau gata să semneze în această listă. Și de la Pro Moldova și unii deputați de la Platforma DA, însă după asta au început ala ca la o cumetrie moldovenească, eu nu vreau să semnez sub numele unui sau altui deputat, eu vreau să fiu al 12 pe listă și nu al 35 și multe alte chestii de genul dat”, a spus Bolea

Deputatul socialist afirmă că în jur de 70 de deputați erau gata inițial să semneze pentru candidatura doamnei Durleștianu.

În cadrul aceleiași emisiuni, contactat prin skyp, președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a declarat că „nimeni din PDM nu a vrut să semneze pentru Durleșteanu”.

Președintele Fracțiunii parlamentare a Platformei DA, Alexandr Slusari a precizat în cadrul aceleiași emisiuni că de fapt nimeni din Platforma DA nu a dorit să semneze, iar declarațiile lui Bolea ar fi aberații.

„Noi am aflat din presă. Noi nu știam numele candidaturii. Noi am aflat la orele 10:00. Nimeni nu a vrut să semneze. Dacă era să ni se propună să semnăm alături cu PSRM, Șor și Pentru Moldova, imediat era să-i trimitem la origini”, a spus Alexandr Slusari.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *