CSI / Rusia

Cântărețul putinist Stas Pieha de 42 de ani, spitalizat cu semne de atac de cord

Cântărețul rus Stas Pieha, care susține genocidul ucrainenilor, a fost spitalizat luni, 12 iunie.

Artistul putinist a fost internat cu angină pectorală cu semne de infarct miocardic. La un moment dat, interpretul în vârstă de 42 de ani s-a plâns de dureri în piept și de o alterare a bătăilor inimii.

Pieha a fost apoi transferat la secția de terapie intensivă, unde a fost supus de urgență unei coronarografii cu intervenție coronariană percutanată – este vorba despre efectul asupra unei artere coronare cu ajutorul unei mici puncții în piele. Acest lucru a fost făcut pentru a evita o operație pe cord deschis.

În timp ce cântărețul, care susține politica sângeroasă a lui Putin, se află încă la terapie intensivă. Potrivit RosSMP, medicii au reușit să prevină un atac de cord.

Stas Pieha, nepotul legendarei Edita Pieha, care s-a dovedit a fi și ea o putinistă înfocată, a susținut activ politicile sângeroase ale lui Putin începând cu 2014. În 2021, în Ucraina a fost deschis un dosar penal împotriva artistului pentru prestația sa la un concert care a marcat deschiderea unui pod peste strâmtoarea Kerch.

În luna aprilie a acestui an, Ministerul Culturii l-a inclus pe interpret pe lista persoanelor care amenință securitatea națională a Ucrainei, din cauza poziției sale pro-Putin și a sprijinului pentru genocidul poporului ucrainean.

Sursa Tsn

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *