Actualitate

CAZ TERIBIL / Băiețelul de 6 ani, din Hâncești, a fost găsit MORT. Cadavrul copilului a fost găsit în WC-ul din curtea casei

 „Trupul neînsuflșețit al copilului a fost găsit cu puțin timp în urmă în veceul din curtea casei părintești. Preliminar, pe suprafața cadavrului nu au fost găsite urme de moarte violentă. Se presupune că acest ar fi căzut din greșeală. Cadavrul urmează a fi supus mai multor expertize pentru a stabili cu exactitate cauza decesului”, susține șeful-adjunct al INSP.

Amintim că pe 15 mai 2020, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis ca toate grădinițile din țară să rămână închise până pe 30 iunie.

Forțele de ordine au inițiat o cauză penală pentru răpire în cazul băiatului de 6 ani, care a dispărut de acasă pe data de 26 mai, în jurul orei 12.00. La 42 de ore de la inițiarea procedurilor de căutare a copilului, acesta este de negăsit.

„Pe data de 26 mai, Poliția a fost sesizată prin intermediul 112 despre dispariția micuțului. Apelul la 112 a fost făcut de către mama băiatului. În ziua dispariției copilul se afla acasă cu încă doi frați, iar părinții erau la serviciu. Toți angajații IP Hâncești au fost grupați și au pornit la căutări. S-a verificat subsolurile, gurile de canalizare, pădurile, fântânile”, a spus Aliona Dragomirețcaia, șefa Secției Siguranță minori a INSP al IGP, în cadrul unui briefing.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *