Politică

„Ce facem cu găleata de venin turnată pe UE și România de domnul Chicu și compania?”

„Salut călduros inițiativa domnului Chicu de a crea un partid politic. Unul în plus, unul în minus…. După alegeri vor fi mulți „minus”. Progres moldovenesc. Dar … am o întrebare. Noii partinici au anunțat un principiu foarte corect: „Principalul nostru deziderat este crearea tuturor condițiilor pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, deoarece aceasta este singura posibilitate de a ne păstra statalitatea, de a crește nivelul de trai al oamenilor și de a valorifica oportunitățile de dezvoltare contemporane”. Salut și mai călduros! Doar că, dacă e să fim serioși și sinceri, integrarea europeană a Republicii Moldova trece prin România. Țara în care domnul Chicu este persoană indezirabilă (politic) pentru mult timp. Și ce facem cu găleata de venin turnată pe UE și România de domnul Chicu și compania? Și cum să înțelegem elogia repetată ostentativ din trecutul recent al noilor partinici la adresa țarului-batiușka? Medicii fondatori cum ar numi această situație – disonanță cognitiva?”, se întreabă Ion Sturza.

Amintim că Ion Chicu, fostul prim-ministru de la Chișinău, a anunțat, miercuri, 31 martie, că a fost creat Grupul de inițiativă pentru înregistrarea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

În perioada mandatului său de premier, Ion Chicu a atacat dur România, în contextul unor declarații ale europarlamentarului Siegfried Mureșan despre gestionarea defectuoasă a crizei COVID-19 și eșuarea implementării reformelor.

Ion Chicu se duce cu „sapa după avioane” și îi dă replici stupide Președintelui Klaus Iohannis

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *