ActualitateSănătate

Cea mai mare idiotenie dimineața e să bei o cafea

Medicul Virgiliu Stroescu spulberă una din cele mai mari plăceri ale românilor. Acesta spune că o ceașcă de cafea dimineața este similară biciurii organismului și că acesta este stresat și obligat să consume din resursele pe care le are. “Un cal e obosit. Merge, merge și poate chair cade jos. Ce să faci ca să îl trezești. Cumperi un bici și dai în el. Biciul dă energie calului? Nu îi dă energie, îi fură rezervele, că el are rezerve, dar nu e timp. Dacă bei cafea, ea scoate rezervele, ti se pare că ești grozav, da le ai consumate.

Te scoli dimineața obosit, bei o cafea, ai energie, nu mai ai nici poftă de mâncare. După două ore cazi lat. Nu aveți ceva de mâncare. Cea mai bună hrană energetică dimineața is cerealele”, explică Stroescu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Asta habar nu are pt ca probabil nu e bautor de cafea. Eu, dupa ce beau o cafea, imi provoaca o foame….deci e tocmai invers de cum zice individul asta. Iar cafeaua de dimineata contine o lingurita de zahar, ceea ce inseamna energie. In fine, e praf dr. asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *