Actualitate

Ciupicii lui Dodon

Imediat după preluarea mandatului, Igor Dodon a decis să-l imite pe Vladimir Putin etalându-și public chipul ușor durduliu, dezgolit frumos. Pentru prima dată Liderul de la Condrița a apărut în public într-un halat alb, pe care și-a cusut stema de stat al RM. Aceste poze l-au transformat pentru prima dată în subiect de batjocură în mediul online.

În vara anului trecut Liderul de la Condrița s-a remarcat prin organizarea unui festival al căpșunii, botezat de presa rusa „KLUBNICHKA FEST”. În cadrul acestui festival Igor Dodon s-a întrecut cu cântărețul rus Filip Kirkorov, cine are „căpșunica mai mare”. Căpșunica prezidențială s-a dovedit a fi mai mică decât cea a lui Kirkorov… cel puțin așa rezultă din poză.

Luna noiembrie a fost deosebit de reușită pentru Liderul de la Condrița. Colecția sa de selfy s-a îmbogățit considerabil. Dodon si-a tras un selfy cu Președintele României Klaus Iohannis si cu liderul de la Kiev Petro Poroșenco, cu care s-a întâlnit pe coridoarele forului de la Paris. Faptul că președinții celor două state vecine nu l-au invitat niciodată în vizite oficiale de stat și nu s-au întâlnit niciodată cu el la Chișinău, nu l-a deranjat prea tare pe Liderul de la Condrița.


Igor Dodon: „I-am spus  lui Iohannis că fraţi, fraţi, dar fiecare stăpân la dânsul acasă”

La finele lui Ianuarie, Dodon din nou a uimit publicul, trăgându-și o poză în chiloți și crucindu-se în fața bodyguarzilor săi. Și aici este cazul să ne amintim că nici un lider european nu etalează în public asemenea poze.

Cireașa de pe tort, totuși o reprezintă poza Liderului de la Condrița la costum și în…ciupici. Văzându-i chipul rotund și neted ca o gogoașă, cu inconfundabilul zâmbet prezidențial și în ciupici de casă în culoare mov, involuntar îți reînvie în memorie  poezia lui Mihai Mărgineanu: „Mă iubește femeile”

Când ies afară, mă-mbrac frumos,
Îmi pun un trening și pantofi cu toc,
Toate femeile se uită la mine,
Nu știu dă ce, da’ cred că-i dă bine!

Mă iubește femeile,
Și e moarte dupe mine,
Toată ziua îmi șade pe cap,
Nu știu ce să fac ca să scap.


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *