IT&C

Comunistii intra in panica – TRM amplifica propaganda

Minciuna comunista de la „Moldova 1” pare sa nu mai aiba hotar. Cei de la televiziunea care trebuie sa fie publica se intrec zi de zi in spalatul papucilor comunistilor in loc sa ofere publicului informatie corecta si echidistanta. In aceste conditii, Alianta „Moldova Noastra” ofera oamenilor „Antidotul” impotriva dezinformarii si spalarii de creiere care se practica la „Mesager”.

• Un reportaj lipsit de echidistanta chiar la inceputul editiei de luni a „Mesagerului”, in care cei de la televiziunea lui Voronin anunta cu placere victoria comunistilor la alegeri, iar despre AMN spun ca nu va trece pragul, potrivit unui contradictoriu sondaj de opinie.
Antidot: Televiziunea publica a ascuns intentionat principala informatie care reiese din sondaj si anume ca PCRM a obtinut circa 30% si se afla in continua descrestere, astfel ca e putin probabil sa obtina o noua majoritate la 29 iulie. In acelasi timp, AMN impreuna cu principala opozitie, sunt pe un trend ascendent si vor forma coalitia de guvernare in noul parlament, arata sondaje mult mai relevante, rezultatele carora sunt ascunse de ochii publicului de catre mercenarii din presa comunista.
• Cei de la „Mesager” au incercat sa spele in sapte ape si informatiile prezentate de liderul AMN, Serafim Urecheanu, despre fraudarea alegerilor din 5 aprilie prin falsificarea semnaturilor din procesele-verbale privind rezultatele alegerilor si pregatirile de acelasi gen pentru scrutinul din 29 iulie.
Antidot: Angajatii comunistilor fac declaratii care se contrazic intre ele la diferite institutii mass-media. Se pare ca le este tot mai greu sa ascunda minciunile pe care le-au cladit timp de opt ani. Adevarul va iesi la iveala dupa 29 iulie, iar comunistii vor fi aruncati la groapa istoriei, dupa ce vor trece pe la Tribunalul de la Haga.
• Guvernul cere administratiilor locale, conduse de opozitie, achitarea platilor sociale, anunta „Mesager”.
Antidot: Ca sa ceri ceva, trebuie mai intai sa dai. Dupa ce a adus tara intr-o criza profunda incat nu mai poate sa achite nici pensiile de trei-patru sute de lei, guvernul incearca sa dea vina pe administratiile locale conduse de opozitie pentru a distrage atentia oamenilor de la adevaratul vinovat. Cel mai grav este ca face acest lucru cu mainile „Moldova 1”, pe care tot noi o intretinem si care, in loc sa ne ofere informatie veridica si echidistanta, ne hraneste cu minciuna si dezinformare. Iata ce ne face sa aducem „antidotul” la manipulare, oferit de AMN, in casele oamenilor.
 

Achitat din fondul electoral al AMN

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *