Politică

Consecvență socialistă /// PSRM: Vrem anticipate. Dodon: Cerem ca Maia Sandu să desemneze un premier

Igor Dodon a organizat o conferință de presă azi, în care a criticat-o pe Maia Sandu pentru inacțiune: Suntem într-o incertitudine, cauzată de încălcarea Constituției de către actualul președinte al R. Moldova. Nu avem Guvern, iar președintele care a promis că are soluții – se teme să-și asume responsabilitatea. Face feierverkuri și show-uri cu vizite în străinătate pentru a acoperi eșecul pe interiorul țării. (…) Avem show-uri politice, blocaj politic și constituțional, tentative de uzurpare a puterii de stat. Toate aceste acțiuni confuze vor duce la efecte negative pentru cetățeni.

Cerem categoric desemnarea unui premier până pe 1 februarie. Atunci se deschide sesiunea parlamentară. Aveți 2 săptămâni, apucați-vă de lucru.

PSRM (28 decembrie 2020): Vrem anticipate 

PSRM pledează pentru organizarea cât mai rapidă a alegerilor parlamentare anticipate. Echipa PSRM a lansat în mod conștient procedurile juridice necesare pentru a face posibilă organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Potrivit PSRM, actuala componență a Parlamentului nu corespunde voinței exprimată de popor în cadrul alegerilor din 24 februarie 2019.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *