Actualitate

Corina Dănilă, supravedeta care a lansat PRO TV Chișinău, a ajuns un „caz social grav”

Corina Dănilă şi-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV, inclusiv PRO TV Chișinău, iar din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator la Euforia TV. Actriţă, totodată a jucat în mai multe piese de teatru, filme artistice şi seriale.

Pe 17 ianuarie 2011, Corina Dănilă a fost angajată în funcţia de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie. Iniţial, TVR a anunţat că Dănilă a fost angajată temporar, până la sfârşitul acestei veri, pe un post vacant – cel de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie, apoi contractul ei a fost prelungit până în septembrie 2012. Numai că o dată cu concedierile masive din TVR, Corina Dănilă a fost pusă pe lista de disponibilizări, care se vor face începând cu 1 februarie. Supravedeta a fost salvată prin introducerea ei pe o listă de așa-numite cazuri sociale grave din TVR, altfel spus, persoane care ar muri de foame dacă și-ar pierde slujba.

Dănilă, membră PSD de câțiva ani, e singurul nume sonor de pe o listă de 55 de cazuri sociale grave, selectate la sânge dintr-un număr inițial de 462, aprobată de Consiliul de Administrație. Motivul pentru care Dănilă, deținătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum câțiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare, e acela că e divorțată și are un copil (cu milionarul Norris Măgeanu) de crescut.

Timpul.md
 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.