Actualitate

Corina Dănilă, supravedeta care a lansat PRO TV Chișinău, a ajuns un „caz social grav”

Corina Dănilă şi-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV, inclusiv PRO TV Chișinău, iar din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator la Euforia TV. Actriţă, totodată a jucat în mai multe piese de teatru, filme artistice şi seriale.

Pe 17 ianuarie 2011, Corina Dănilă a fost angajată în funcţia de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie. Iniţial, TVR a anunţat că Dănilă a fost angajată temporar, până la sfârşitul acestei veri, pe un post vacant – cel de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie, apoi contractul ei a fost prelungit până în septembrie 2012. Numai că o dată cu concedierile masive din TVR, Corina Dănilă a fost pusă pe lista de disponibilizări, care se vor face începând cu 1 februarie. Supravedeta a fost salvată prin introducerea ei pe o listă de așa-numite cazuri sociale grave din TVR, altfel spus, persoane care ar muri de foame dacă și-ar pierde slujba.

Dănilă, membră PSD de câțiva ani, e singurul nume sonor de pe o listă de 55 de cazuri sociale grave, selectate la sânge dintr-un număr inițial de 462, aprobată de Consiliul de Administrație. Motivul pentru care Dănilă, deținătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum câțiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare, e acela că e divorțată și are un copil (cu milionarul Norris Măgeanu) de crescut.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *