Actualitate

Creștere fără precedent pe piața creditelor ipotecare, cu 26% mai multe împrumuturi acordate. Bloggerița îndrăgită, Maria Ciorici, a procurat și ea un apartament în ipotecă

 

Potrivit acestuia un mare merit în creșterea numărului de credite contractate îl au băncile, care au simplificat condițiile de acordare a creditelor. De asemenea un rol important în dezvoltarea acestui sector în au și agențiile imobiliare, care informează clienții despre aceste posibilități oferindu-le suport și asistență pe tot parcursul tranzacției.

Tot mai mulți sunt cei care vor să locuiască în apartamentul propriu astăzi, dar să-l achite mâine. Din această categorie de clienți face parte și Maria Ciorici, îndrăgita bloggeriță, care de curând a achiziționat apartamentul vizurilor sale! Maria Ciorici a colaborat cu compania PROIMOBIL.MD și s-a bucurat de o un proces ușor de achiziționare a locuinței proprii.

Băncile tot mai mult facilitează dorința clienților de a deveni proprietari de imobile. Tot mai multe oferte noi de creditare apar pe piață, la cele mai avantajoase condiții, vezi aici.

În 2019 suna împrumuturilor ipotecare era de 6 miliarde 239 de milioane de lei, în 2020 cifra ajunge la 8 miliarde de lei. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *