Actualitate

Criminal condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea unei familii, eliberat cu ajutorul grupării paramilitare Wagner

Cu ajutorul grupării paramilitare Wagner, un antreprenor din Sankt-Petersburg, Alexander Tuitin, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea unei familii de patru persoane, a fost eliberat din închisoare, scrie 47news. El trebuia să ispăsească 19 ani din cei 23, însă în iulie recruții din gruparea Wagner au venit în închisoarea sa din Karelia.

Recrutarea în grupare se presupune că este limitată la 50 de ani, însă Tuitin de 66 de ani a fost acceptat și făcut atacator. Conform promisiunilor fondatorului grupării Wagner, Evgheni Prigojin, deținuții recrutați ar trebui să iasă din închisoare după 6 luni de serviciu.

Tuitin a fost eliberat cu două luni mai devreme, în a doua jumătate a lunii decembrie. Bărbatul nu a primit nicio rană în război. El s-a întors la Sankt-Petersburg, unde a stat aproximativ o lună, după care a plecat la Antalya, Turcia pe 17 ianuarie.

Tuitin a fost arestat în 2008 pentru acuzatia de a-si fi angajat un asasin pentru uciderea nepoatei sale. El susține că aceasta a pretins o parte prea mare din moștenire. Asasinul, care a recunoscut fapta, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Tuitin a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea nepoatei sale, soțului ei și a copiilor lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *