Actualitate

Criza politică se acutizează! Ce îi cere Barna lui Iohannis

,, Politica crizei! Asta au dat Dragnea și PSD românilor in ultimii trei ani, crize dupe crize, abuzuri, ilegalități și o incompetență strigătoare la cer. Dăncilă continuă politica lui Dragnea și se agață de scaun ca să supraviețuiască”, scrie, pe Facebook, liderul USR.

,, În loc să găsească oameni onești și competenți pentru funcțiile de miniștri și să vină cu ei în Parlament, așa cum îi cere legea și cum așteaptă cetățenii, Viorica Dăncilă trage de timp, pentru că nu mai are majoritate și nici legitimitate, încă 45 de zile.

Doamna Dăncilă, veniți în Parlament pentru votul de reconfirmare. Dacă nu veniți, depunem moțiune de cenzură. USR este pregătit să voteze o moțiune de cenzură și să deschidem astfel calea către alegeri anticipate și o nouă guvernare, una care să fie în stare să guverneze România cu adevărat”, adaugă acesta.

Liderul USR are și pentru Iohannis o solicitare. Acesta îi cere președintelui României să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *