Social

CSE a decis: În contextul desfășurării Summitului Comunității Politice Europene din 1 iunie, organizarea întrunirilor în masă va fi notificată către Cancelaria de Stat

Întrunirile în masă în municipiul Chișinău, precum și în raioanele Orhei, Anenii Noi și Criuleni, în perioada 1-2 iunie, ar putea fi organizate doar cu notificarea Cancelariei de Stat. O decizie în acest sens a fost adoptată în cadrul ședinței de joi, 11 mai, a Comisiei pentru Situații Excepționale, scrie Deschide.md.

„În scopul asigurării ordinii publice, în contextul desfășurării Summitului Comunității Politice Europene din 1 iunie, organizarea întrunirilor în masă în municipiul Chișinău, precum și în raioanele Orhei,  Anenii Noi și Criuleni, va fi notificată către Cancelaria de Stat, la adresa declaratii.prealabile@gov.md. În cazul întrunirilor simultane, vor avea prioritate declarațiile prealabile depuse de către autoritățile publice centrale. Prevederile vor fi valabile până la 2 iunie 2023, inclusiv”, se arată în hotărârea adoptată.

Menționăm că anterior, fugarul Ilan Șor a declarat că în ziua Summit-ului Comunității Politice Europene vor fi organizate proteste spontane pe traseele pe care vor circula liderii străini.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *