Femeia

Cum poţi deveni o cuceritoare desăvârşită

Nu fi permanent în căutarea unei relaţii serioase. Imediat ce ieşim dintr-o relaţie de durată plecăm din nou în căutarea bărbatului perfect, aruncându-ne cu capul înainte într-o nouă relaţie. Nimic mai greşit! Nu ieşi în oraş doar cu gândul că poate de această dată vei găsi acel tip minunat cu care vei trăi fericită până la adânci bătrâneţi. Mergi hotărâtă să te distrezi şi să te simţi bine alături de grupul tău de prieteni. Nimic nu e mai atrăgător pentru un bărbat decât să vadă o femeie care ştie să se distreze şi nu aşteaptă o cerere în căsătorie a doua zi după ce a cunoscut-o.

Fii înţelegătoare şi nu critica femeile din jurul tău. Renunţă la atitudinea răutăcioasă atunci când vorbeşti despre alte femei. Chiar dacă prietenele lui îţi sunt antipatice ori sora lui ţi se pare groaznic de enervantă, abţine-te de la orice comentariu maliţios. Cu cât vei fi mai vehementă la adresa femeilor din jurul vostru, cu atât îi vei da impresia că eşti complet nesigură pe propriile forţe, invidioasă şi chiar răutăcioasă.

Cele trei atribute: abordabilă, simpatică, degajată. Când ai găsit o persoană simpatică, cu care îţi face plăcere să vorbeşti, lasă deoparte temerile sau orgoliile şi fii abordabilă. Şi încă ceva: fii dispusă să faci concesii şi nu pleca de la premisa că totul trebuie să se desfăşoare după un scenariu prestabilit. Fii deschisă şi priveşte orice experienţă ca pe o nouă aventură.

Renunţă la monologurile despre cât de tristă e viaţa ta! Să spunem adevărul: nimănui nu-i place să asculte ore în şir oameni lamentându-se şi vorbindu-şi de rău toţi cunoscuţii. Aşadar, oricât de tare te-ar fi enervat un coleg de serviciu sau ce dispute ai fi avut cu amicele tale, nu te apuca să ţii un monolog despre cât de grea e viaţa ta. Vei reuşi să demonstrezi că faci din orice conflict o adevărată dramă.

Fii acea persoană pe care ţi-ai dori să o întâlneşti la rândul tău! Sună atât de simplu. Doar că de cele mai multe ori suntem atât de concentrate asupra defectelor pe care am vrea să le reparăm încât uităm să le arătăm celorlalţi şi calităţile noastre. Iar de fiecare dată când ieşim să ne distrăm, uităm să fim noi însene. Dacă ne spunem la fiecare secundă că nu merităm un anumit lucru sau ne găsim toate defectele din lume, atunci cum ne-am putea aştepta ca cineva să ne iubească sincer pentru ceea ce suntem?! Lasă complexele deoparte, încearcă să îndrepţi lucrurile care nu-ţi plac şi fii optimistă: când crezi în lucruri bune, vei avea parte numai de fericire.

Silvia Ursu 

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *