Social

Cuscrul lui Voronin organizeaza intlniri electorale

Saptamana trecuta, Grigore Petrenko, candidat din partea PCRM, impreuna cu Ministrul Sanatatii, Larisa Catrinici, au avut o intalnire electorala cu colectivul de medici al Institutului national de Neurologie si Neurochirurgie. La intalnirea moderata de Ozea Rusu, directorul institutiei, care este si cuscrul lui Vladimir Voronin, „oaspetii” au incercat sa aduca critici la adresa Opozitiei, dar au primit si replici taioase din partea medicilor care si-au exprimat nemultumirea fata de guvernare. Cuscrul lui Voronin a incercat de mai multe ori sa-si apere comunistii.

Astfel, atunci cand unul dintre medicii prezenti l-a intrebat pe Petrenko de ce acesta are un comportament atat de agresiv in perioada campaniei electorale, directorul institutiei a intervenit imediat cu replica: „Presedinte al acestei sedinte este directorul institutiei. Eu va rog, noi suntem in institutie, asa ca puneti intrebari intelectuale, nu atacati persoana! Eu va avertizez sa respectati normele colectivului”.

Au mai urmat si alte intrebari care l-au deranjat pe comunistul Petrenko, dar au incomodat-o si pe tovarasa ministru al Sanatatii. Intrebati de ce guvernarea afirma ca in tara totul merge bine pe cand, de fapt, tinerii specialisti sunt fortati sa plece peste hotare din cauza saraciei, candidatul la functia de deputat a reactionat, la fel, cu o intrebare: „De unde ati luat ca Moldova este saraca, din presa care sustine acest lucru?”. Larisa Catrinici s-a rastit si ea la medici, sustinand ca „ un tanar specialist care lucreaza intr-un centru national de asa un nivel ar trebui sa aiba un pic de stima si respect”. In cadrul intrunirii, medicii s-au aratat nemultumiti si de faptul ca Ozea Rusu conduce Institutul de neurologie si neurochirurgie de ani buni, fara a se tine cont de opinia intregului colectiv.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *