Frumusețe

Dacă se electrizează părul

Turnați într-un pulverizator niște apă adăugând și câteva picături de ulei de levănțică sau trandafir. În timp ce vă aranjați părul, pulverizați această soluție peste peria cu care vă pieptănați. De asemenea, de 2-3 pe săptămână alintați-vă părul cu o mască hidratantă, care are în plus și efect antistatic. Așadar, mărunțiți o jumătate de mandarină și amestecați-o cu o linguriță de chefir și un gălbenuș. Aplicați pe părul uscat pentru 15 minute, apoi clătiți-l cu apă călduță.

Antistatice naturale

Hainele se electrizează, iar fustele stau lipite de colanți? E o situație cunoscută și des întâlnită. Vă poate salva un antistatic obișnuit cumpărat de la magazinul de la colț. Însă ce facem dacă nu aveți un spray de acest tip la îndemână?
Sunt câteva metode pentru ca hainele să nu va mai dea bătăi de cap:
– clătiți hainele într-o soluție ușoară de oțet (1/2 de pahar de oțet adăugat la 5 l de apă);
– de asemenea, puteți evita lipirea fustelor de picioare prin frecarea poalelor cu săpun uscat;
– apa sărată la fel vă poate fi de ajutor. Se dizolvă o linguriță de sare într-un pahar cu apă, apoi cu mâna înmuiată în soluția respectivă treceți peste haina care se electrizează.

Pe lângă sfaturile de mai sus, rețineți! Nu se dă cu antistatic haina și colanții în același timp, deoarece se vor lipi încă mai tare în loc să rezolve problema.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *