Auto

Dacia Duster demnă de filmele SF. Vezi cum ar putea arăta maşina românească a viitorului / VIDEO

Maşina a fost gândită de Artyom Trofimenko, student la Universitatea Politehnică de la Moscova, aflat în practică la Renault pentru teza sa de doctorat, potrivit Autoexpert. Sub supravegherea echipei Renault de la Bucureşti, tânărul a creat pe calculator o galerie foto impresionantă şi un clip video de aproape două minute cu viziunea sa despre o viitoare generaţie Duster.

Cu o gardă la sol uriașă și jante optimizate aerodinamic, cu o parte frontală cu faruri într-o formă greu de definit, unite de o bandă luminoasă cu tehnologie LED, o parte posterioară parcă retezată, conceptul Duster-ului extraterestru este o maşină care s-ar potrivi în orice film science-fiction realizat la Hollywood. Exteriorul este marcat și de prezența unor elemente de culoare bleu, care contrastează cu restul caroseriei de culoare gri.

Interiorul maşinii construiește în jurul ocupanților o atmosferă high-tech, urmând un concept minimalist, cu butoane extrem de puține. Atrag atenția volanul cu formă bizară, un instrumentar de bord digital împins către parbriz, lumina ambientală și accentele bleu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *