Actualitate

De ce europarlamentarul român, Rareș Bogdan (PNL) încearcă să discrediteze victoria Maiei Sandu

Unul dintre cei mai vizibil lideri PNL vine cu o serie de comentarii bizare după victoria categorică a Maiei Sandu la alegerile prezidențiale.

Rareș Bogdan consideră că victoria n-ar fi fost posibilă fără voturile lui Usatîii, cu toate că matematica elementară arată altceva. După numărarea tuturor voturilor, rezultatele sunt următoarele: SANDU MAIA – 57.75% (943 486), DODON IGOR – 42.25% (690 141). Diferența este de 253 345 de voturi în favoarea Maiei Sandu. În turul 1 al alegerilor, Renato Usatîi a obținut 227 939 de voturi.

Motivul acestor „comentarii luminate” nu poate fi altul decât „prietenia” lui cu Andrei Năstase, și faptul că principalul aliat al PNL în R. Moldova este Partidul condus de același Năstase.

QED?

Rareș Bogan a declarat ieri și următoarele: „Succesul de peste Prut nu este succesul României, este succesul dorinței lor de a fi europeni. Din păcate, România a pierdut toate pariurile acolo, tot ce a mizat, de la Vlad Filat, la Chirtoacă și Plahotniuc a fost greșit, deci este un succes exclusiv al fraților noștri moldoveni”.

Nu putem să negăm că aici parțial are dreptate. Andrei Năstase – pariul PNL-ului în alegerile din R. Moldova a înregistrat un rezultat jenant în primul tur – 3.26%

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *