Actualitate

Deputata PDM Ludmila Guzun a încetat din viață în urma complicațiilor apărute după infectarea cu COVID-19

Deputata Partidului Democrat Ludmila Guzun a încetat din viață în urma complicațiilor apărute după infectarea cu COVID-19. Aceasta avea doar 60 de ani.

Potrivit Replica Media, Guzun și-a pierdut viața în noaptea zilei de joi spre vineri, în urma complicațiilor survenite după COVID-19.

Ludmila Guzun a suferit o formă gravă a bolii, iar în ultima perioadă trecea printr-un tratament post-COVID.

Legislatoarea urma să împlinească în iunie 60 de ani. La alegerile parlamentare din 2019, Ludmila Guzun a fost aleasă pe curcumscripția Ungheni, oraș unde început să lucreze în 1983, la fabrica de conserve „Rozmiar”, în calitate de economist principal. În anul 2005 devine preşedintă a Uniunii Teritoriale a Sindicatului „Agroindsind”, iar peste doi ani a fost promovată în funcţia de vicepreşedintă a raionului Ungheni, din partea Partidului „Alianţa Moldova Noastră”.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM. Din 2012, când i s-a propus funcția de șef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democrați. A plecat din funcția de viceprimar și a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcția de președinte de raion.

În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni. Guzun a devenit președintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *