Eveniment

Din 1 mai bucură-te de cele mai bune reduceri!

E vorba de revista cupoanelor de reduceri BestCoupon, fiind o premieră absolută pentru Republica Moldova. Prin intermediul sistemului cupoanelor de reduceri, ideea ce stă la baza revistei, consumatorii vor putea beneficia de un spectru larg de bunuri și servicii făcînd economii importante. Publicația îi va ajuta și pe antreprenori în dezvoltarea afacerii lor, deoarece ofertele și promoțiile vor deveni cunoscute unui număr mare de locuitori ai capitalei grație tirajului de 50 000 de exemplare.

Revista Best Coupon este o publicație periodică care va apărea lunar și se va distribui gratuit prin intermediul ÎM Poșta Moldovei în limitele orașului Chișinău. În ea, fiecare va putea găsi informații despre diverse promoții, oferte dar și cupoane de reduceri la o gamă largă de produse și servicii.

Sistemul cupoanelor de reduceri este unul foarte simplu. Primind în cutia sa poștală revista, consumatorul alege și decupează cuponul de care are nevoie, apoi îl prezintă în momentul procurării produsului/serviciului, obținînd în așa fel reducerea mult rîvnită. Deasemenea este prevăzută posibilitatea de a răsfoi revista online și de a tipări cupoanele, accesînd siteul www.bestcoupon.md.

Așadar, din 1 mai, fiți cu ochii pe revista Revista Best Coupon! În cîștig va rămîne fiecare! E ușor. E simplu. E gratuit!

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.