Actualitate

Dodon, admiratorul fascimului rusesc, o acuză pe Maia Sandu că ar atrage R. Moldova în război. Kuliokarul nu spune nimic de stăpânii lui de la Moscova care omoară civili în Ucraina

Kuliokarul nr1 al țării, Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, a venit cu o reacție după declarațiile Maiei Sandu în România. Acesta acuză președinta țării și partidul de la guvernare că ar atrage R. Moldova în război.

„Guvernarea marionetă de la Chișinău, în frunte cu Maia Sandu, este gata să facă orice, numai să se mențină la putere și să „justifice” intrarea trupelor NATO în Republica Moldova. În opinia Maiei Sandu și a guvernării PAS, un eventual conflict cu Rusia va schimba agenda politică internă și va distrage cetățenii de la problemele economice grave, de la tarifele mari la resursele energetice, de la pensiile și salariile micșorate de inflația enormă.

Deci prin interese militare străine, dar și prin interesele de supraviețuire politică pentru PAS se explică retorica tot mai agresivă și războinică din partea președintelui, spicherului Parlamentului și a premierului din ultimele zile, care spun deja deschis despre implicarea Moldovei într-un război regional, cu toate că premise reale și riscuri pentru aceasta nu sunt.

Repet, partidul de guvernare PAS are nevoie de un focar de război și de frică pentru a se menține la conducere. Există pentru asta și o încurajare din Occident. Dar în caz de ciocniri armate, cei din PAS nu-și vor trimite copiii pe front, dar vor trimite la moarte copiii moldovenilor simpli”, a comentat Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Totodată, Igor Dodon o îndeamnă pe Maia Sandu să-și dea demisia.

„Conducerea PAS este gata pentru orice, inclusiv să lupte până la ultimul moldovean, doar pentru a îndeplini porunca curatorilor săi externi și a-și satisface orgoliul și frustrările personale.

Amintim că stăpânii lui Igor Dodon de la Moscova organizează de luni de zile un genocid în Ucraina pe care o bombardează fără întrerupere, lovind în mare parte ținte civile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Băi văi sunteți normali? De ce mai are porketele ăsta voie să guițe liber??? Ca să mai strice aerul prin RâMa? Nu e destulă tensiune??? Mai trebuie un animal de ăsta să mai crească nivelul hormonilor în „maldavenii neutri și independenți”?
    Dă bine pentru actuala guvernare??? Adicătelea vedeți voi ce vă așteaptă dacă vine din nou partidul socialist??? Păi mă „inteligenților” dacă aveți probe beton împotriva ipochimenului judecați-l în regim de urgență și împachetați-l unde îi e locul, concomitent cu interzicerea partidului socialist pentru finanțare ilegală.
    Dar nu-i așa că nu vreți??? Trebuie să rămână o cale și o dovadă de bunăvoință către maskva. Adică continuați să fiți duplicitari ca de obicei și să produceți silă și dispreț maxim.

  2. Insignifiantul Dodoloaie, mega-oaie, cap in forma de tigaie, de ceva vreme-ncoace, fofelnita nu-i mai tace. Ros de molii, de vicii și de Sindromul mâna-lunga, bani ciorditi in punga, kremlinezul fascistoid simte miros de celula Nr 13. L-ar vinde și pe Dumnezeu, numai și numai sa vina Hoarda de violatori. Cadarovitii, budiștii din Siberia, sirienii (vreo 30 de mii!), aia au sânge de reptila in instalatii. Ce-i dorim noi canaliei, ex-paznic de WC prezidential? Multi ani primească, vreo 20, dacă se poate. De fapt și de urgenta, fără curent, fără apă curentă! Să primească gogoși cu praștia.

  3. Pentru ce am ales guvernarea PAS? Ne promitea curatirea justitiei, dar uite ca si dupa un an de la alegeri, justitia tot in mainile lui Dodon este.
    De ce i se permite acestui criminal sa stea in arest la domiciliu, de unde tulbura intentionat apele?
    Izolator, nu domiciliu acestui calau, ce a calarit R.Moldova decenii la rand.
    Ce cauta la guvernare infiltratii Tveatkov, Davidovici si Nicu Popescu, care justifica rolul armatei ruse in conflictul de la Nistru?

  4. Semne bune Fusa n-are! Asociația pentru protecția fiarelor sălbatice din Siberia roagă să ajutați jigodia turbata FusaDodoasca – candidat sigur la carceră – să moara sau sa se predea.

  5. “Guvernarea marionetă de la Chișinău”? Asta o spune tradatorul care lunar zbura pe banii statului la Moscova, sa pupe papucul tzarului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *