Actualitate

Dodon este supărat pe Ceban după postarea cu „Chișinău, al doilea oraș românesc”: „Ion, ce-i cu tine?”

Președintelui în exercițiu Igor Dodon nu i-a plăcut remarca primarului Ion Ceban, care a făcut o postare pe rețelele de socializare în cadrul căreia a remarcat faptul că Chișinăul este al doilea oraș din spațiul etnic românesc după numărul de populație și suprafață.

Întrebat în cadrul unei emisuni de la postul N4 cum comentează această declarație a lui Ceban, Dodon a recunoscut că i-a cerut explicații primarului capitalei.

„L-am întrebat pe domnul primar general: Ion, ce-i cu tine? A spus că a fost o interpretare, ceva greșit. Eu consider că noi suntem moldoveni, ca să răspund la întrebarea dumitale. O să-l invitați și o să-l întrebați”, a declarat Igor Dodon.

Chişinăul este în prezent al doilea oraş ca suprafață populaţie din zona etnică românească

Primarul capitalei Ion Ceban a surprins, acum două săptămâni, rețelele de socializare printr-un comentariu pe pagina sa de Telegram. Ceban a precizat că, în prezent, Chișinăul este al doilea oraș din spațiul românesc raportat la populație și suprafață.

„Chişinăul este în prezent al doilea oraş ca suprafață populaţie din zona etnică românească, aflându-se doar în spatele Bucureștiului”, se arată în postarea lui Ceban, distribuită ulterior intens pe rețelele de socializare.

cotidianul.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *