Actualitate

Dodon, raport la final de mandat: Cea mai mare realizare este că am fost în peste 600 de localități

Dodon despre colaborarea cu PSRM în ultimii ani: „Suntem o echipă unită”. Amintim că legea nu-i permite președintelui să fie membru de partid.
„Începând de mâine, președintele ales trebuie să-și asume întreaga responsabilitate pentru ceea ce se întâmplă în țară, ori începe discuțiile cu fracțiunile parlamentare pentru numirea unui nou Guvern sau să discute o foaie de parcurs pentru dizolvarea parlamentului și organizarea de alegeri anticipate.

Perioda în care eu am fost președinte, o împărțim în trei etape:

prima etapă 2016-2019;
a doua etapă când a fost coaliția dintre PAS și PPDA și PSRM;
a trei etapă: Din noiembrie 2019 până în prezent.
Nu regret nicio decizie pe care am luat în această perioadă. Orice decizie a fost bine gândită, bine asumată și legală. Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care m-au votat. În perioada mandatului, pentru prima dată a fost o conlucrare bună între Preșidenție, Guvern și Parlament”, a susținut Dodon.

„Eu revin în PSRM. La 30 decembrie va avea loc congresul PSRM, unde urmează ca eu să fiu numit lider. Noi suntem disponibili să dicutăm cu toate partidele. În aceste discuții noi ne vom axa pe un Guvern de tranziție sau declanșarea alegerilor anticipate. Perioada următoare va fi una foarte interesată. Stimați și nestimați oponenți politici, totul abia începe. Eu sunt obligat să reprezint toți cetățenii care m-au votat. O să mă asigur ca cei care vin să reprezinte toți cetățenii”, a declarat Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *