Actualitate

Două măicuțe terorizează un oraș. Au împins un bărbat pe șinele de cale ferată și au bruscat o femeie / VIDEO

Cele două femei, una dintr-un sat din Vaslui, cealaltă din Galați au fost observate în cursul zilei de duminică. Acestea aveau un comportament haotic, circulau cu bagajele pe stradă, printre mașini, adresând injurii trecătorilor.

Femeile au fost oprite de un echipaj al poliției dar, datorita faptului că acestea nu erau violante au fost lăsate să își continue deplasarea.

Un bărbat a fost împins de cele două presupuse măicuțe pe șinele de cale ferată, incidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul aștepta trenul Iași-Bârlad. Victima a fost salvată de către un alt bărbat care a asistat la întreaga scenă.

La sediul biroului Poliţiei Transporturi din Gara Vaslui nu a fost găsit niciun polițist pentru a putea reclama incidentul.

„Soţul meu era în gară împreuna cu fetiţa noastră. Prima dată, una dintre măicuţe s-a apropiat de automatul de cafea unde a văzut o poza cu o femeie si a scuipat-o. La puţin timp, l-au impins pe domnul respectiv pe sinele de cale ferata, la mai puţin de un minut înainte de sosirea trenului. Omul a fost ridicat de un tânăr din gară. Soţul a mers direct către Poliţia din gară dar nu era nimeni. Ele au urcat în tren între timp. Au fost şi alte persoane agresate în gară de ele. Cel mai probabil vor reveni, întrucât am înţeles ca au mai fost în Vaslui. Nu uitati cazul tinerei din Bucuresti de la metrou. Şi politia doarme!”, a spus soţia martorului care a asistat la scena din Gara Vaslui.

Luni, după ce una dintre măicuțe a bruscat o mămă care se plimba cu copilul în zona Crucea Gării Vaslui, cele două femei s-au deplasat pe jos, printre mașini, către Gara Vaslui. Fiind oprite de către un echipaj de poliție locală.

Cei doi polițiști locali au anunţat poliţiştii Biroului Transporturi, din staţia CFR Vaslui, despre prezenţa celor două ”măicuţe” recalcitrante. Cu toate acestea, niciun agent nu s-a deplasat la cele două femei, acestea continuând să aibă un comportament deplasat şi in sala caselor de bilete, ţinând calea unor călători care intenţionau să ajungă la ghişeu. Văzând că femeile sunt nesupravegheate, poliţiştii locali au rămas în zonă. Ulterior, în zona staţiei CFR au ajuns şi echipajele de la Poliţie şi Jandarmi.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.