Actualitate

Drapelul Ucrainei pictat pe Hotelul Național din Chișinău a fost vandalizat! Poliția tace

Drapelul Ucrainei pictat pe Hotelul Național din Chișinău a fost vandalizat noaptea trecută și colorat în panglica propagandistă a ocupanților ruși – informeaza bloggerul Dragoș Galbur.

Președinția a publicat decretul semnat de către șefa statului, Maia Sandu, prin care a promulgat legea ce interzice utilizarea simbolurilor folosite de armata rusă în războiul din Ucraina: panglica „Sfântul Gheorghe” și literele „Z” și „V”.

„În temeiul art. 93 alin. (l) din Constituția Republicii Moldova, Președintele Republicii Moldova decretează: Articol unic. – Se promulgă Legea nr. 102 din 14 aprilie 2022 pentru modificarea unor acte normative”, se arată în decretul Maiei Sandu.

Amintim că, astăzi, 19 aprilie, în cadrul unui briefing, președinta țării, Maia Sandu, a anunțat că a semnat decretul de promulgare a legii date, făcând unele precizări legate de prevederile acesteia.

Deocamdată nu este clar cine se face vinovat de această acțiune de huliganism, iar poliția nu a venit încă nici cu o reacție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Sa inteleg ca in mijlocul orasului Chisinau se poate vopsi o intreaga cladire fara ca cineva sa observe? Sa fim seriosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *