Spre UE

Euforie fără motiv la Chișinău. Parlamentul European a cerut începerea negocierilor cu R. Moldova. În octombrie 2022, Parlamentul Europea a „votat” pentru aderarea României la Schengen

Toată mașinăria de propagandă a PAS – de la instituții media, la instituții de stat sunt în extaz – Parlamentul European cere începerea negocierilor cu R. Moldova. Unica problemă este că această instituție este mai mult butaforică și nu decide nimic, cu atât mai mult nu decide când vor începe negocierile.

Voturile din Parlamentul European nu înseamnă nimic și nu te ajută cu nimic, este suficient ca un singur stat să se opună la momentul decizie finale, ca toată această propagandă să nu valoreze nimic.

Să ne amintim de exemplul aderării României la Schengen, la ce i-a ajutat pe români votul Parlamentului ?

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Aderarea Moldovei la UE pentru UE este mai importantă decât aderarea României la Schengen.

    Cu Schengen-ul se poate rezolva mai târziu. Nu există riscuri, doar pierderi.

    Iar cu Moldova există riscuri. Statele totalitare precum Rusia și China o vor sub influența sa și UE este interesată ca să n-o scape din mâini.

    Sondajul de ieri cu 33 % pro Maia Sandu și 8% pentru Dodon – 2% pentru Șor sub îmbucurătoare că nu vom ajunge iarăși cu Rusia.

      1. Bravo celor de la Timpu ca totusi sint lucizi si nu se imbata cu apa rece…Trebuie multa munca cu nostalgicii cccp. Voi Timpul, vocea basarabiei, Dediu Production si altii faceti treaba buna si incercati sa schimbati mentalitatiiile ingropate in trecutul sovietic. Vezi cu. 52% vor ca ucraina sa cedeze teritorii rusiei.
        Moldova intai trebuie sa iasa din CSI. Trebuie demolate acele monumente de tancuri sovietice cu teava i dreptata catre Romania. La 30 de ani de la disparitia urss,
        Este rusinos sa mai ai asa ceva.

        1. Mai degraba ar scoate statuia lui Voda Stefan din Chisinau, decat tancurile eliberatorilor, la care s-au inchinat de mici copii… CCCP a disparut de pe hartile din scoli, dar nu de pe hartile din capete. Si stiu despre ce vorbesc, am rude in RM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *