Politică

Federația Rusă și-a aruncat toate forțele în capturarea regiunii Lugansk, sub controlul Ucrainei mai sunt doar 10% din regiune

Acum invadatorii distrug Severodonețk, la fel precum au făcut anterior cu orașul Mariupol.

Situația din estul Ucrainei este încă tensionată. Rusia și-a aruncat toate forțele în această direcție.

Acest lucru a fost anunțat în emisiunea teletonului ucrainean de către șeful Administrației Regionale de Stat Lugansk, Serhei Gaidai.

“Acum până la 10% din regiunea Lugansk rămâne sub controlul Ucrainei. Este imposibil să spunem fără echivoc unde este mai greu, pentru că întregul teritoriu al regiunii este bombardat. Totul, fără excepție”, a spus Gaidai.

Potrivit acestuia, acum ocupanții distrug Severodonețk, așa cum a fost Mariupol.

Direcțiile dificile din regiune sunt Zolote, Popasnaya, invadatorii ruși vor să taie și autostrada Lisichansk-Bakhmut.

“Este o situație dificilă din partea lui Belogorovka, pentru că și ei vor să facă o descoperire acolo și să întrerupă traseul. Și-au aruncat toate forțele tocmai pentru a lua teritoriul în cerc, fie pur și simplu să-l distrugă, să intre în el. , ca la Popasnaya”, a răspuns Gaidai.

Gaidai a negat informația că luptele sunt deja în desfășurare chiar în Severodonețk: “Nu, nu este adevărat. La periferie”.

– Institutul pentru Studiul Războiului: Forțele rusești se concentrează pe adâncirea și consolidarea pozițiilor defensive din Harkov și de-a lungul axei sudice, în pregătirea contraofensivei ucrainene, în timp ce majoritatea operațiunilor ofensive active rămân limitate la arcul orașului Izium-Donetsk și în special la zona Popasna-Severodonetsk.

– Rămâne Rusia fără rachete de precizie? Potrivit unor analiști și oficiali occidentali, tacticile rusești din primele luni ale războiului înseamnă că stocurile lor de muniție de precizie sunt acum serios epuizate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *