Social

FOTO. ATENȚIE, ȘOFERI! În nordul și vestul R. Moldova se circulă în condiții de iarnă

Cei care planifică să călătorească în regiunea de nord și vest a Republicii Moldova, trebuie să se echipeze corespunzător, și asta pentru că în regiunea respectivă se circulă în condiții de iarnă. Potrivit informațiilor oferite de polițiștii de frontieră, toate punctele de trecere a frontierei sunt funcționale, iar căile de acces spre frontieră sunt accesibile, scrie Deschide.md.

Astfel, în aceste circumstanțe, autoritățile reamintesc tuturor conducătorilor auto despre importanța informării din timp despre starea vremii atât din țară, cât și din statul de destinație al călătoriei.

„Nu porniți la drum, dacă există avertizări meteo despre condițiile nefavorabile în anumite regiuni. La fel, echipați corespunzător mijlocul de transport și țineți cont de îndrumările autorităților specializate, iar orice situație problematică contactați serviciul de urgență 112. Fiți informați din prima sursă și călătoriți în siguranță!”, atenționează oamenii legii.

Menționăm că, zăpada de marți seara a cauzat un șir de dificultăți pentru cetățenii, care au călătorit în localitățile din nordul Republicii Moldova. În mai multe localități din zona de frontieră mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă, sau au derapat de pe trasee.

În acest sens, polițiștii de frontieră din SPF Lopatnic au ajutat persoanele aflate în dificultate și au deblocat mijloacele de transport.

iarna, zapada
Iarna zapada

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *