Moldova

(FOTO) Parlamentarii AUR au trecut Prutul. Tricolor uriaș, întins după vamă

Zeci de parlamentari AUR se îndreaptă spre Chișinău, acolo unde urmează să participe, sâmbătă, 27 martie 2021, de Ziua Unirii Basarabiei cu România, la evenimentul de lansare a partidului Alianța pentru Unirea Românilor în Republica Moldova.

„AUR a trecut Prutul! Parlamentarii AUR acum în vamă. Vom exista și la Chișinău ca partid și oriunde trăiesc români!”, a anunțat George Simion, copreședintele AUR.

Lansarea la Chișinău a Alianței pentru Unirea Românilor are loc în contextul în care formațiunile de pe scena politică din Republica Moldova care susțin că urmăresc interesul cetățenilor au dovedit în ultimii 30 de ani că acționează contrar acestui interes și vine să impulsioneze unirea celor care își doresc să se facă dreptate pentru Republica Moldova.

Totodată, la Chișinău va fi inaugurat și biroul parlamentar al deputaților George Simion și Boris Volosatîi.

AUR va avea personalitate juridică și în Republica Moldova și ca urmare a situației absurde, recent petrecute la frontiera de pe Prut, când autoritățile de la Chișinău nu i-au permis lui George Simion accesul pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *