Actualitate

FOTO / Şi-a spălat caii cu detergent şi spumă în apa Mării Negre

A fost un weekend plăcut la malul mării. Soare generos, apă caldă, briză ușoară. Circa 100.000 de turiști au fost în weekend-ul trecut la mare, au estimat hotelierii. Mamaia, stațiunea preferată a românilor, a fost arhiplină, iar turiștii păreau mulțumiți. Au fost deranjați doar de mirosul oribil al algelor în putrefacție de la malul mării.

Alge și animale în apă! Turiștii care s-au aflat în weekend-ul trecut la Mamaia au avut ghinionul să găsească alge în putrefacție la malul mării și au comentat în fel și chip. În schimb, cei cazați în Mamaia de Nord nu au fost deranjați când alături de ei s-au aflat mai mulți bărbați care își spălau cu detergent caii și poneii în apa mării, chiar pe plajele de fițe. De bucurie că se pot bălăci în apa caldă, au privit cu nepăsare la oamenii care își spălau animalele lângă ei.

Singurii care puteau interveni erau polițiștii, dar nu erau pe acolo. Conform legii, este interzis accesul pe nisip cu orice fel de animal, iar o amendă este între 5.000 și 20.000 de lei. Medicii veterinari spun că cei aflați în apa mării în acel moment ar fi putut contacta o boală gravă, dacă animalele erau suferinde, iar peștii ar putea muri din pricina detergentului folosit de proprietarii cailor.

https://www.click.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *