CSI / RusiaRăzboiUcraina

FOTO/VIDEO. Imagini cu impact puternic. O piață și o stație de autobuz din Herson, bombardate de ruși chiar în timpul discursului lui Putin: 5 morți și cel puțin 20 de răniți

Cinci persoane au murit, iar alte cel puțin 20 au fost rănite în urma unor bombardamente lansate de ocupanții ruși asupra orașului Herson, marți, 21 februarie, chiar în timp ce fascistul rus Putin, își susținea discursul în care acuza Occidentul că este cel care a pornit conflictul din Ucraina, conform CNN.

Anunțul a fost făcut de Comandamentul militar din sudul Ucrainei, care spune că în timp ce Putin se adresa națiunii forțele sale au bombardat cartiere rezidențiale, instalații de infrastructură critică, o grădiniță, un spital și mașini din orașele Herson și Oceacov.

„O piață locală și o stație de transport public au fost bombardate.

Civili din Herson au fost uciși și răniți chiar în mijlocul străzii, în propriile case sau la locul de muncă”, a transmis Armata Ucrainei, care a postat imagini pe Faceboook.

Ultimul bilanț arată că în urma atacurilor de marți cinci oameni au fost uciși, iar alți 21 au fost răniți.

Conform sursei citate, mai multe clădiri au fost grav avariate, iar unele apartamente din blocuri sunt în flăcări ca urmare a loviturilor directe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *