Horoscop

Horoscop 1 august 2019. Zodia cu probleme de familie! Nu trebuie să riște nimic

Le-a propus să le facă rost de fete! Ce afaceri ilegale ar fi făcut fiica lui Dincă
BERBEC Astăzi, cu aspecte multiple, domeniul relaţiilor umane este pozitiv influenţat, la fel şi carisma proprie a nativilor din Berbec. Dar, nu trebuie să exagerezi, să abuzezi. Nu exagera inutil şi păgubos problemele tale financiare! Ziua de astăzi este o perioadă a zvonurilor. Care pot fi adevărate sau false. Filozofia şi teoria zvonisticii ne arată că de câte ori piaţa este saturată de zvonuri – se întâmplă ceva, sau cineva important are un interes de promovat. Adică acelaşi lucru, până la urmă. Configuraţia stelelor arată o perioadă complexă cu multiple aspecte, care se succed rapid. Ai o zi profitabilă!

TAUR Dimineaţa trebuie să te ocupi de afacerile ce trenează de mai mult timp, de interesele tale întârziate. Insistă astăzi, nu e prea târziu! Cu toate aspectele disarmonice, dimineaţa este favorabilă comunicării, aşa că te poţi aştepta la informaţii şi întâlniri care să-ţi aducă avantaje. Totuşi, aspectele sunt complexe, aşa că te poţi aştepta şi la veşti mai puţin plăcute, legate de întârzieri sau de persoane care se dau la fund şi nu raspund la telefon. Dar, pe total, balanţa este pozitivă! Veşti despre venituri provenite din afaceri speculative. Ia lucrurile uşor, nu te ambala într-o direcţie care pare că se îngustează.

GEMENI Mici favoruri din partea anturajului. Astăzi poţi să abordezi cu succes schimbări, mai ales în domeniul social. E favorabil să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Ziua de astăzi este bună pentru tine. Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte perioada dimineţii de azi. Stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale şi mai puţin in cel material, al desfăşurării unor afaceri şi/sau al încasării rapide a unor bani.

RAC Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, pozitiv. Afacerile personale şi cele sentimentale sunt, însă, bine aspectate. Astăzi poţi să dai curs, cu curaj, intereselor proprii. De asemenea, în această perioadă este bine să nu-ţi iei niciun risc major. Evită sa semnezi acte oficiale, contracte, înţelegeri. Mai pe seară evenimente sociale şi din sfera culturii şi a artei. Trebuie să-ţi dai opinia într-o problemă importantă. Fii mai tare în susţinerea propriilor idei şi interese, sigur, în spaţiul cultural!

LEU Prietenii şi colegii stau pe aproape, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Astăzi evită noul şi mulţumeşte-te cu soluţiile vechi, verificate. Ai făcut unele economii sau poţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine. Trebuie să analizezi ultimele demersuri şi evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive, sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Reorientarea, reformularea unor direcţii, strategii, sau concepte este benefică şi necesară.

FECIOARĂ Ziua de azi este indicată pentru finalizarea unor proiecte profesionale sau sociale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine, ai o mare putere de focalizare, pe termen scurt, însă!

Trebuie să foloseşti noi oameni, noi modalitaţi, noi concepte, noi cuvinte. Tu gândeşte-te bine! Ai la îndemănă tot ce îţi trebuie. Este necesar, doar, să le pui într-o nouă ordine, în ordinea corectă și profitabilă pentru tine!

BALANŢĂ Simţi oboseala, dar trebuie să te înviorezi, mai este puţin şi termini! Pe seară poţi să te distrezi puţin, eşti prea tensionat şi acest lucru nu este productiv. Relaxează-te şi zâmbeşte! Cu toate că ai un program dens, te preocupă găsirea unui echilibru între domeniul profesional şi cel personal. Începe cu începutul, nu mai lua de lucru acasă, nu amesteca plăcutul cu utilul! Astăzi trebuie să joci un rol dublu de complotist şi victimă în acelaşi timp. Intrigile ţesute de tine încep să dea roade. Nu că te-ai pricepe în mod deosebit, dar astăzi ai noroc la împletituri sociale. Şi, în mod întâmplător, oare este ceva întâmplător, interesele tale se suprapun peste interesele altora. Totuşi, în viata este ca in supermarket: ai de unde alege, dar nu gaseşti ce iţi trebuie!

SCORPION Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avânt. Profită şi vezi de interesele tale, lucrurile încep să se aranjeze. Astăzi trebuie să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor în familie. Ai mici probleme de rezolvat, la serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea. Abordarea sistematica a situatiei iţi furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi părinţii. Fii mai binevoitor decât de obicei, mai zâmbitor şi cu un umăr gata de oferit celor care vor veni să ţi se plângă. Fiindcă vor veni, fi absolut sigur, în perioada următoare. „Tu ascultă şi socoate…” – cum zicea poetul. Şi vezi ce se poate face!

SĂGETĂTOR Un val de optimism te face să vezi viaţa ta în perspectivă, fără bruiajul cotidian. Totul pare că te amuză pentru că începi să descoperi interesele mărunte care stau în spatele vorbelor mari. Originalitatea este bună în artă, dar sperie în relaţiile sentimentale. Oamenii care te iubesc trebuie să ştie că pot conta pe tine la bine şi la rău, la mult şi la puţin, acum şi mereu! Amână orice ai de făcut până după amiază când configuraţia stelelor îţi este mai favorabilă. Tot ce faci în dimineaţa asta poate să îţi aduce trăiri interesante. Statistic vorbind. Cel mai probabil este că, tot statistic vorbind, o să te întrebi mult unde sunt banii tăi pe care abia i-ai primit ca salariu. Şi că mai ai puţini bani după ce ai terminat cu aprovizionarea. Nu mai întreba atâta, banii sunt în buzunarul cui trebuie!

CAPRICORN Astăzi ceva te obsedează şi te împiedică. Adună-te, concentrează-te, relaxează-te şi lasă ideile fixe. Numai aşa poţi să-ţi rezolvi problemele, care, să fim drepţi, nu sunt deloc uşoare!

Ai intrat în criză de timp, ai de rezolvat o mulţime de treburi, pe care le-ai tot amânat. Ocupă-te de ele secvenţial, pe rând. Astăzi ocupă-te de problemele de familie, sunt avantajate! Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant. De astăzi, cu o configuratie favorabilă, începi să gândeşti mult mai pragmatic si sa te frămânţi mai puţin. Fii mai atent la forma fizică!

VĂRSĂTOR Te simţi bine şi în formă şi eşti conştient de lucrul acesta. Cei din jur sunt frâne pentru tine, sau cer prea mult. Încearcă să te delimitezi, în mod elegant, ca să ai premiza succesului! Dacă ai de făcut o alegere sau trebuie să iei o decizie la serviciu mai aşteaptă câteva zile. Nu eşti în cea mai bună zi pentru decizii, ziua de astăzi este veseloasă! Astăzi este una din zilele in care ţi se spune ca nu ai tact, ca vorbeşti prea mult şi te crezi prea tare. Şi ce dacă, tu te simţi aşa de bine… Ai una din acele zile în care străluceşti şi crezi ca eşti făcut din pulbere de stele. Eşti sanatos şi vesel, iar viaţa este frumoasă. Bucură-te din plin!

PEŞTI Trebuie să fugi de cei din jurul tău care se hrănesc cu zilele tale fripte şi găsesc o mare plăcere în a-ţi spune ”fake news”. Trebuie să rămâi calm, pentru că azi eşti uşor de ofensat! Aspectele negative ale planetelor colective rezonează cu o posibila lipsa de interes a anturajului faţă de tine. Nu îi judeca, au probleme, aşa că te poţi duce singur, pe seară, la un film! La serviciu, sau unde îţi petreci dimineţile, trebuie să foloseşti fiecare moment al programului. Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect.

https://www.capital.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *