Horoscop

Horoscop 17 iulie 2016

Berbec

Situația financiară se îmbunătățește simțitor și au curajul să facă investițiile la care visează de foarte mult timp. Sunt apreciați din punct de vedere sentimental mai mult decât până acum, dar vor continua să fie nemulțumiți.

Taur

Activi, originali, dar și foarte tandri, fac cuceriri după cuceriri, afișând o candoare atrăgătoare. Au mai mulți bani decât până acum său știu să-i chivernisească mai bine, dar apar și o serie de accidente casnice ori profesionale.

Gemeni

Persoana iubita ar dori să nu mai aibă serviciu și de aici pot apărea conflicte destul de importante. Relațiile parteneriale nu se îmbunătățesc mai deloc, așa că acești nativi se considera, să mod periculos, liberi să facă ce vor.

Rac

Foarte energici, inspirați și vorbăreți, găsesc ușor soluții pentru toate problemele, dar mai ales pentru cele de natura financiara. Vor să reorganizeze tot, fie că este vorba de muncă de zi cu zi, fie că dificultățile se referă la familie.

Leu

Sensibilitatea este maximă și nu ar fi de mirare să intrați ușor să conflict cu rudele și amicii. Despicați firul în patru și ajungeți la concluzii în defavoarea anturajului. Drumurile vă sunt blocate și aveți impresia că bateți pasul pe loc.

Fecioară

Majoritatea sunt tandri și ar vrea să aibă mai mult timp liber. Sunt posibile povești frumoase de iubire, la drum. Au discuții doar în principiu lămuritoare cu persoana iubita și cu șefii ori colegii. Acasă, iritare permanentă.

Balanță

Celibatarii fac pregătiri de nuntă care le devalizează bugetul, iar familiștii cheltuiesc și ei cu diverse alte motive. Nu le este clar care activitate este mai importantă, sunt indeciși, dar se pot baza pe amicii și prietenele lor.

Scorpion

Clocotesc de energie și nu au răbdare să finalizeze nimic din multitudinea de activități în care se implică. Nerăbdarea lor se atenuează oarecum în relațiile sentimentale, numai pentru faptul că persoana iubita este mai mult pe drumuri.

Săgetător

Celibatarii nu se gândesc decât la căsătorie, iar familiștii parcă nici nu sunt căsătoriți (își văd partenerul prin dormitor cam rar). Nu ar exista probleme financiare pentru acești nativi, dacă nu ar mocni un conflict familial permanent.

Capricorn

Sfaturile continue cu care sunt bombardați nu fac decât să le sensibilizeze orgoliul și să mențină o tensiune contra productivă cu toți partenerii. Au senzația că sunt urmăriți, controlați și reacționează fără pic de diplomație.

Vărsător

Starea de sănătate nu se îmbunătățește peste noapte, așa cum doresc acești nativi, însă măcar sectorul financiar cunoaște un reviriment. Își cheltuiesc întreaga energie pentru casă și persoana iubita, cu care poarta discuții de toate felurile.

Pești

Unii nativi, cu ajutorul foștilor și actualilor amici, vor rezolvă noi activități casnice. Alții se simt fără vlagă ori au tot felul de senzații neplăcute și se decid să-ti programeze un control medical de specialitate.

Horoscop oferit de hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *