Horoscop

Horoscop 28 NOIEMBRIE 2020.Nu mai fugiți de adevăr

Taur
Voi alegeți dacă evitați scandalul sau vă implicați în el.Amintiți-vă, a ierta pe cineva nu înseamnă că acceptați ceea ce a făcut. Înseamnă doar că refuzi să-l lași să aibă vreo putere asupra ta sau asupra a ceea ce faci.Informează-ți acțiunile cu cunoștințele și înțelepciunea inimii tale în loc să lași ambiția să te domine.

 Gemeni
Tot mai multe fantezii te duc cu gândul la o persoană specială. Astăzi, este momentul potrivit să le împărtășești cu acel om la care te gândești cel mai mult.Vor cu adevărat să afle mai multe despre ceea ce te face să zâmbești și vor să te ajute să fii mereu fericit. Dă-le câteva semne, iar reacția lor te va încânta și te va apropia.

Rac
Nu vă faceți griji pentru un lucru. Dacă ceva te-a stresat mereu până acum, poți să te odihnești, pentru că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Este o idee bună să vă amintiți că stelele nu trimit întotdeauna ajutor în forma pe care o așteptați, așa că păstrați-vă calmul și așteptați. Ar putea fi doar răspunsul la rugăciunile tale.

Leu
Dacă o împrejurare este intensă sau sentimentele se intensifică azi, învățați să vă concentrați asupra realității care se întâmplă în fața voastră și nu mai fugiți de adevăr, cum obișnuiați să faceți. Înțelegerea totalității unei experiențe este de neprețuit dincolo de cuvinte. Chiar dacă adevărul doare, merită recunoscut.

 Fecioară
Unele decizii sunt greu de luat, dar o hotărâre fermă te va ajuta să rămâi pe poziții și să nu dai înapoi de la scopul tău. Sentimentalitatea vă poate zdruncina scopul, dar odată decis, trebuie să vă țineți de el. De asemenea, învățați să vă controlați chiar și în cele mai grele situații și să nu vă mai emoționați așa de ușor.

Balanță
Astăzi, este timpul să îi cunoașteți pe cei care sunt aproape de voi și poate chiar pe cei care v-au fost apropiați la un moment dat, dar au decis că este mai bine să se retragă. De asemenea, este timpul să reînviați vechile prietenii, vechile amintiri și să vă scufundați în nostalgie, pentru că astfel de experiențe vă fac bine.

Scorpion
Dintr-odată observi că persoana care, până acum, era un model pentru tine, s-a schimbat radical. Ce să faci? După ce vă reveniți din șoc, luați câteva note, deoarece aceasta este o oportunitate minunată de învățare.Este timpul să fii cel mai bun exemplu al tău și să nu te mai modelezi după oameni pe care îi apreciezi.

 Săgetător
Dorința și pasiunea pentru învățare sunt o căutare pe tot parcursul vieții.Poate că îți place să înveți, dar punerea în aplicare a cunoștințelor pe care le-ai dobândit este la fel de importantă. Așadar, în această zi, prin predare veți afla cât de fascinanți pot fi copiii.Acordați-le timp și spațiu și vă veți găsi plini de mândrie pe măsură ce ajungla nivele mari.

Capricorn
Vechea zicală care spune că trebuie să fii atent la ceea ce îți dorești, pentru că ai putea obține, deține mult mai mult adevăr decât ai vrea să crezi.Când cereți ceva, trebuie să cunoașteți lucrurile corectede care aveți nevoie. Examinați-vă speranțele și dorințele secrete. Care sunt doar pentru a impresiona alte persoane, trebuie să dispară. Acum, că știi ce a mai rămas, poți liber să-ți dorești!

Vărsător
Nimic nu vine gratuit – rețineți acest lucru, deoarece este posibil să trebuiască să vă plătiți taxele pentru succesul dorit astăzi, mai ales dacă este un proiect nou pe care l-ați întreprins și care necesită multă atenție.Fii pregătit să investești o cantitate considerabilă de timp și efort în planurile tale mărețe.

 Pești
Ești cunoscut pentru sfaturile tale minunate, dar cel puțin unul dintre oamenii tăi se află într-o situație despre care ar putea fi prea jenat să vorbească cu tine. Încearcă să-l convingi că trebuie să aibă încredere în tine, ca întotdeauna, pentru că tu deții rezolvarea problemei lui. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *