Horoscop

Horoscop luni, 8 august 2022. Ce previziuni au rezervat astrele pentru începutul săptămânii

Berbec

Aspectele actuale te ajută să mergi mai departe, ușor ușor spre ceea ce îți dorești, numai că trebuie să fii destul de precaut în fiecare pas pe care îi faci. Înainte de a lua o decizie importantă încearcă să îți iei timpul necesar pentru a gândi toate variantele. Folosește culoarea alb și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Taur

Veștile care vin în drumul tău astăzi nu sunt neapărat clare, iar asta te poate aduce mai mult într-un stagiul de confuzie și te poate face să pierzi timp valoros evaluând potențialul situațiilor. Răspunsurile vor veni mai târziu. Folosește cifra 5 culoarea alb pentru mai mult noroc, scrie impact.ro.

Gemeni

Aspectele actuale vin pe casa banilor, ceea ce înseamnă că este posibil să te gândești la o creștere a prețurilor în ceea ce ține de serviciile pe care tu le furnizezi. Încearcă să nu te grăbești să faci achiziții importante în acest moment. Folosește cifra 4 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale vin pe casa relațiilor pe care le ai în acest moment în viața ta. Fie că este vorba de cea cu șefii, cu colaboratorii sau chiar de cea în care ești implicat sentimental, ceva poate să creeze o ușoară obsesie. Folosește culoarea mov lila și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Leu

Este posibil să fii creat o dependență de atingerea anumitor rezultate dorite, atunci când vine vorba de carieră. Încearcă să te odihnești mai mult de fiecare dată când ai ocazia, dar si să folosești culoarea crem și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele actuale vin pe casa prieteniei, iar asta poate arăta că anumite persoane sunt foarte interesate să creeze o conexiune cu tine. Ești destul de timid atunci când vine vorba de acceptarea unor oameni noi în viața ta, dar asta se poate numi și prevenție. Folosește culoarea jad și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Balanță

Aspectele actuale arată că ești mai dispus să faci o investiție din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să te grăbești în a face acest pas important. Încearcă să nu îi lași pe cei din jur să îți influențeze deciziile. Folosește culoarea alb și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Există posibilitatea ca anumite planuri să se anuleze astăzi sau pur și simplu să se amâne, dar tu poți să rămâi la fel de determinat să ajungi la destinație. Mereu găsești o modalitate de a rezolva o problemă. Folosește cifra 3 și culoarea mov lila pentru mai mult noroc.

Săgetător

Aspectele actuale pot să îți aducă în drum anumite oportunități sau ocazii în care să faci investiții considerabile care să îți aducă câștiguri mai târziu. Ai nevoie de o pauză pentru a te documenta mai bine. Folosește cifra 2 și culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale arată că a venit momentul ca cei din jur să îți facă și ție pe plac, mai ales dacă în ultima perioadă te-ai ocupat mai mult de dorințele celorlalți. Folosește cifra 5 și culoarea roșu deschis pentru o îmbunătățire a energiei tale.

Vărsător

Aspectele actuale vin pe casa sănătății și a stării de bine. Poate că a venit momentul să te apuci de mai multe exerciții sau să îți stabilești o dietă mai sănătoasă. Nu ar strica si o vacanță, mai ales că ai nevoie de relaxare. Folosește cifra 9 și culoarea roșu deschis pentru un plus de noroc.

Pești

Aspectele actuale din pe casa distracției și a romantismului, ceea ce înseamnă că este posibil ca partenerul de viață să îți pregătească o surpriză sau chiar tu să fii cel care vrei să ieși în evidență prin anumite gesturi. Folosește cifra 2 și culoarea verde pentru mai multe energie pozitivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *