Horoscop

Horoscop MARȚI 22 DECEMBRIE 2020. Zodiile care le surâde astăzi norocul

Taur
Nu este o zi bună pentru a face negocieri, ci mai degrabă pentru a va adapta situației actuale. Dați-i timpului timp și bucurați-vă de cei dragi sau de surprizele pe care le plănuiți.

Gemeni
Un ajutor pe care îl tot căutați poate veni din afară locului de muncă sau de la persoane cu care nu ați avut nicio legătură până în prezent. Nu ezitați să întrebați și să cereți sprijinul dacă aveți nevoie de el.

Rac
Anumite treburi trebuie făcute acum, anumite plăti poate trebuie efectuate, iar asta te poate stresa un pic mai mult că de obicei. Partea bună este că tu ai mereu un As în mânecă și posibil să apelezi fie la cunoștințe, fie la banii economisiți.

Leu
Anumite proiecte sau planuri de viitor îți dau energia necesară în prezent, dar și entuziasmul de care aveai nevoie. Fă anumite acțiuni de caritate, petrece timp cu cei dragi și rezolvă ce a rămas restant din treburi.

Fecioară
O situație din trecut poate reveni în prezent, iar asta îți va ocupă. Partenerul de viață are nevoie de timpul lui în acest moment, iar asta poate să va supere. Încercați să înțelegeți că tot prin ce treceți acum e un proces de evoluție care durează.

Balanță
Aveți grijă de sănătatea voastră și la cât munciți, pentru că în această perioada orice efort se resimte a fi mai mare. Ocupați-vă cu activități de rutină mai mult și gândiți-vă și la cei dragi.

Scorpion
Deși câștigurile nu sunt extraordinare, ele sunt suficiente în acest moment să îți acopere anumite dorințe sau inițiative. Cheia este organizarea, iar la asta te pricepi de minune.

Săgetător
Nu neglijați anumite semne pe care vi le da organismul. Anumite treburi din trecut pot reveni acum pentru a fi rezolvate, iar asta este bine, chiar dacă pe moment nu va fac nicio plăcere.

Capricorn
Astrele predispun că trebuie să munciti mult să obțineți anumite beneficii, iar asta nu va sperie în mod normal, dar acum trecem printr-o perioada deosebită și efortul necesitat poate fi unul mai mare.

Vărsător
Problemele care apar astăzi au nevoie de timp și de răbdare pentru a fi rezolvate. Cu toate că pe de-o parte aveți parte de o situație financiară bună,pe de altă cheltuielile sunt destul de mari.

Pești
Anumite decizii pot fi luate în grabă, iar aceste impulsuri financiare va cam costă. Încearcă să păstrezi un echilibru în tot ceea ce faci, pentru a nu a avea neplăceri mai târziu. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *