Horoscop

Horoscop MARȚI 9 IANUARIE 2021. Ocazie rară pentru multe zodii

 Taur
Anumite câștiguri pot să fi apărut în zilele trecute, numai că trebuie să aveți grijă cum cheltuiți. Acasă lucrurile decurg bine, iar asta trebuie să vă încarce cu energie pozitivă. Evitați orice simțiți că nu corespunde cu această stare.

Gemeni
Anumite lucruri trebuie discutate, numai că ai grijă să fii diplomat în atitudine când o faci. A-ți expune emoțiile nu este un lucru ușor de făcut, dar este necesar pentru a crea o legătură puternică cu acea persoană.

Rac
Casa parteneriatului este cumva încercată de la o perioadă, iar acolo stau împreună karma ta, ego-ul tău și marele benefic. Pe de-o parte ești mulțumit de cum se îndreaptă lucrurile, iar pe de alta ai așteptări și mai mari. Ia fiecare zi așa cum vine.

Leu
Anumite schimbări trebuie făcute de mult timp în viața voastră, mai ales că vreți să vă ocupați mai mult de voi înșivă și de familie. Astăzi e o zi în care puteți începe să vă conturați planurile de viitor.

Fecioară
Evenimentele care se tot întâmplă nu vă afectează poate direct, dar nu puteți sta fără să faceți ceva sau să vă oferiți măcar susținerea. Este important să aveți răbdare și să vă implicați în activități care vă ajută și propria persoană.

Balanță
Cei din jur vă susțin în tot ceea ce întreprindeți, iar asta vă dă un curaj aparte să socializați și să îndrăzniți să mergeți mai departe. Anumite oportunități pot apărea la interval.

Scorpion
Poate nu trebuie să aștepți să facă partenerul primul pas, ci mai degrabă e un moment bun să îți schimbi tu părerile și să scapi de anumite blocaje care îți stau în drum de ceva timp.

Săgetător
Micul benefic te susține în tot ceea ce ține de vești bune, educație, familie și timp de calitate petrecut alături de oameni dragi. Tu vrei să îți îmbunătățești stilul de viață, iar începutul vine de la punerea în aplicare a unei idei.

Capricorn
Anumite provocări le treci cu brio în această perioadă dacă ești atent și îți dai interesul în ceea ce ține de relațiile cu cei din jur. Anumite persoane mai cu experiență într-un anumit domeniu pot să-ți dea niște sfaturi bune.

Vărsător
Anumite schimbări legate de serviciu se pot anunța cât de curând, iar asta pe de-o parte te mulțumește, iar pe alta te sperie, mai ales că nu ești un mare iubitor al schimbărilor bruște în ceea ce ține de activitatea ta. Bazează-te pe susținerea celor din jur.

Pești
Nu ezita să ceri ajutorul atunci când ești în dificultate, sau atunci când simți că lucrurile nu au ajuns încă acolo unde ți-ai dori. Anumiți oameni au o experiență mai mare decât tine și sunt gata să te susțină.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *