Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 IUNIE 2019. CAPRICORNII PRIMESC VEȘTI SURPRINZĂTOARE DE LA PRIETENI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi destul de pesimiști și vor avea senzația că cibeva fie încearcă să-i păcălească, fie să-i mintă, fie să obțină avantaje de pe urma lor, mai ales dacă este vorba de zona financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite cheltuielile nejustificate și să dea dovadă de prudență în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de discuții parteneriale îndoielnice sau care nu vor aduce nativilor satisfacția așteptată. Momente la limită se conturează și în relația de cuplu, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite confictele, dialogurile în contradictoriu sau pe teme care vizează principiile de viață, personalitatea, zone care nu pot fi schimbate de pe o zi pe alta.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie calmi la locul de muncă și să evite să se avânte în discuții contradictorii cu colegii sau superiorii pentru că pe acest fond tensionat pot avea excese de autoritate, de raționament și pot lua decizii radicale, inclusiv își pot da demisia. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că este un context astrologic încordat și trebuie privit cu mult calm și răbdare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi măcinați de gânduri și sentimente legate de o situație care vizează familia. Poate fi vorba de preocupări parteneriale, legate de copii sau părinți, iar nativii tind să devină foarte sentimentali și emotivi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că se pot confrunta cu probleme de sănătate și le cere calm și detașare psihică pe cât posibil.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot fi dezamăgiți de o persoană dragă. Posibil să fie vorba de persoana iubită care să nu le împărtășească sentimentele sau de un prieten care să le arunce în față vorbe dure, acide, răutăcioase. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales la alimentație și la odihnă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o stare confuză. Nativii nu vor fi empatici cu cei din jur, ba mai mult vor manifesta o răceală dură, o indiferență la problemele și nevoile celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce stări psihice extreme, gânduri tulburi, incertitudini și raționament deficitar.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își fac griji cu privire la situația financiară. Nativii sunt stresați de un astfel de context care, în cel mai probabil caz, are legătură cu metoda de samarizare sau remunerația în sine. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie prudenți în cheltuieli în această perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce motivare, determinare și o mai mare încredere în forțele proprii. Astfel, nativii care până acum s-au îndoit de o capacitate personală sau profesională, vedem să privească acum cu alți ochi situația. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai atenți la deplasări și călătorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de gânduri, idei, frământări și foarte multe îndoieli, confuzi,i cel mai probabil cu privire la o situație sentimentală. O serie de amintiri din trecut pot reveni agresiv în mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu ia decizii sub impulsivitatea momentului.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot primi vești, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, dar sigur surprinzătoare, din partea unor prieteni, cunoștințe sau rude mai îndepărtate ca grad. Posibil ca nativii să fie nevoiți să-și schimbe niște planuri pentru a fi alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și ofere tot ajutorul și tot sprijinul emoțional dacă li se va cere și să nu devină egoiști.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o serie de gânduri mai puțin optimiste privitoare la carieră, la funcție și statut profesional. Nativii se simt în incapacitatea de a avansa sau de a lua o decizie radicală în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție și grijă acordate sănătății, în special odihnei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești își pierd din avântul sentimental cu care au început săptămâna și tind s-ă se retragă dintr-o relație nou începută. Unii nativi vor prefera să-și ascundă emoțiile și sentimentele față de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute echilibrul afectiv și să nu se lase demoralizați de gândurile negative care le pot traversa mintea acum.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.