Astăzi 17 Februarie 2020, Luni - Ultima actualizare la 16 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 27 Ianuarie 2020, ora 06:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 IANUARIE 2020. LUNA NEAGRĂ INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de ingresul Lunii Negre, Lilith, întocmai în semnul lor.

Luna Neagră, denumită în astrologie și Lilith, fără a se confunda cu asteroidul cu același nume, este un punct virtual, un element astrologic karmic responsabil cu latura noastră secretă, ascunsă, și vorbește despre lecțiile pe care trebuie să ni le asumăm în această viață. Lilith este ispita din viața noastră căreia cu greu putem să i ne opunem.

Loading...


Luna Neagră este un bagaj karmic cu care venim din altă viață și pe care suntem forțați să-l acceptăm și integrăm în viața noastră. Sectorul de viață unde se află Luna Neagră în astrograma natală desemnează slăbiciunile noastre, blocajele, frustrările, suferința, neacceptarea. Lilith este responsabilă, printre altele, cu magia neagră, vrăjitoria, sexualitatea extremă, erotismul extrem, pervesiunea, sacrificiul, obsesia, ispita, tentația, dependența, viciul, provocarea.

Luna Neagră tranzitează un semn zodiacal în aproximativ 9 luni, iar astăzi își începe tranzitul prin zodia Berbec, tranzit care se va încheia pe data de 21 octombrie 2020, când va păși în zodia Taur. Acest aspect astrologic este asemuit karmei de agresivitate, astfel încât va trebui, la modul general, să încercăm să ne dozăm această latură pentru că putem exagera și putem ajunge la gesturi de o reală cruzime care să ne afecteze atât pe noi, cât și pe cei din jur. De asemenea, pentru că vorbim de zodia Berbec, guvernată de Marte, va trebui să fim exagerat de prudenți în acțiuni și, mai ales, în modul de a ne manifesta dorințele și pasiunile. Putem fi mai impulsivi ca de obicei, dar și mai predispuși la nebunii. În dragoste, putem fi excesiv de capricioși, de explozivi și ne putem manifesta sexualitatea cu brutalitate. Luna Neagră nu ține de acțiunile noastre conștiente și de aceea este foarte greu de…manipulat energia sa, însă nu imposibil. Trebuie să ne folosim de acest tranzit pentru a ne vindeca din punct de vedere karmic.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai în semnul lor, cu puternice influențe asupra persoanlității lor. Posibil ca pe tot parcursul acestui tranzit, Luna Neagră să le inducă nativilor stări de stres, agitație, irascibilitate, îngrijorare, stări care, aparant, nu au o cauză anume. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie foarte atenți la acțiunile lor și să se gândească de două ori înainte de a da curs unei situații. Atenție, inclusiv, la problemele de natură psihică. Acest sfat este valabil pe întreaga perioadă de 9 luni în care Lilith va sta în semnul lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul subconștientului și al trecutului. Lilith le poate aduce o tendință majoră de izolare și nativii pot începe să mediteze profund la trecutul lor, la neîmplinirile emoționale și nu este exclus să se confrunte cu diferite slăbiciuni de ordin fizic și psihic. Problemele de sănătate care vor apărea în această perioadă sunt de ordin karmic și trebuie asimilate și integrate cu multă conștiinciozitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce experiențe din trecut care să li se repete pentru a le vindeca karmic și pentru a le dizolva. Acest aspect este valabil pe întreaga perioadă de 9 luni în care Luna Neagră va tranzita zodia Berbec.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul prietenilor, iar din această postură va scoate la suprafață multe neplăceri, dezamăgiri, nemulțumiri, indignări legate de persoane din anturaj. Pe de altă parte, Lilith poate contribui la blocarea unui proiect, unui plan de viitor al nativilor sau poate favoriza o obsesie (sentimentală) legată de un prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că în această perioadă de 9 luni se pot încheia multe prietenii care nu au avut moralitate sau care au fost pe interes.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor fi impactați de Luna Neagră în sectorul carierei. Din această privință, mulți nativi vor simți că muncesc în zadar, că nu au șanse să-și atingă aspirațiile profesionale, că nu se pot valorifica. Lilith îi poate pune față în față cu rivalii și poate aduce multe oferte înșelătoare și ispite profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate scoate la suprafață un adevăr ascuns. În toată această perioadă de 9 luni, nativii trebuie să fie atenți la imaginea profesională și la modul în care-și manifestă autoritatea.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Luna Neagră din Berbec le poate răsturna celor născuți în zodia Leu o serie de principii de viață, de filozofii cu care nativii credeau că rezonează și se bazau pe ele. Posibil ca proiectele de expansiune ale nativilor să ajungă într-un punct dezamăgitor, iar dorința de progres să fie pusă la îndoială chiar și în urma unor cursuri de dezvoltare profesională, de dezvoltare a abilităților. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu-și piardă încrederea în forțele proprii și să încercă să se apropie mai mult de spiritualitate. În aceste 9 luni sunt posibile întâlniri karmice cu persoane de altă cultură, religie, naționalitate sau cu persoane cunoscute în călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să fie atenți la modul în care simt să-și câștige banii pentru că Luna Neagră îi poate tenta în fel și chip la acțiuni imorale. Nativii trebuie să evite asocierile periculoase, jocurile de noroc și modalitățile ilicite de a câștiga bani. Nu este exclus ca o moștenire să le vină acum, o datorie karmică, de altfel. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie foarte atenți cu cine ajung în așternut în aceste 9 luni pentru că pot avea lecții de plătit care să vină cu profunde transformări interioare. Posibile nebunii, obsesii pentru un partener sexual, pentru o relație extraconjugală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Sectorul relațiilor parteneriale și al căsătoriei va fi amprentat de Luna Neagră, iar cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca în acest răstimp de 9 luni să afle că au fost trădați de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. Posibil ca nativii să îndure dezamăgiri sentimentale, să rupă o căsătorie sau, din contră, să se căsătorească din interes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește ca în această perioadă să fie foarte atenți la asocierile și colaborările profesionale, deoarece pot fi înșelătoare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Lilith în sectorul muncii și sănătății, iar din această ipostază poate aduce la suprafață o serie de nereguli, de ilegalități. Nativii sunt sfătuiți să-și desfășoare activitatea profesională cu mult simț de răspundere și să fie atenți la colegii care le pot pune bețe în roate, care le poartă ranchiună și dușmănie. Tot acest stres profesional, care poate veni cu multe ispite, îi poate obosi și suprasolicita și nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, unele chiar de natură karmică. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite pe cât posibil conflictele la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Luna Neagră va amprenta sectorul sentimental, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de întâlniri karmice, de întoarcerea în prezent a unor persoane din trecut cu care au de rezolvat situații, de la care au de învățat lecții. Nativii trebuie să se gândească la trecutul amoros și să nu mai repete greșelile pe care le-au făcut anterior. În toate aceste 9 luni, tentația de a intra în aventuri și relații extraconjugale este foarte mare, dar va veni și cu durere. Pe de altă parte, este momentul să-și reevalueze și recentreze atenția asupra copiilor, dacă sunt părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că în perioada următoare pot avea parte de obstacole legate de activitățile creative și artistice și îi sfătuiește să fie atenți la activitățile sportive pentru că se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de un moment karmic de amploare având în vedere că și Nodul Sud karmic, dar și Saturn și Pluton, planete karmice, se află în semnul lor. Acești nativi vor avea ocazia să vindece o karmă de familie dar pentru asta trebuie să se întoarcă la rădăcini și să-și analizeze evoluția. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei pot fi puse la încercare și se poate ca unii nativi să plece din casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce niște obstacole care vizează locuința sau un bun de patrimoniu, iar acest aspect se va răsfrânge pe toată perioada de 9 luni a tranzitului lui Lilith prin Berbec.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător sunt afectați de Luna Neagră în sectorul comunicării și al studiilor. Nativii trebuie să aibă mare grijă la modul în care interacționează cu cei din jur pentru că pot avea exprimări greșite, conflictuale care să distrugă o relație, indiferent că este de prietenie, de iubire sau profesională. De asemenea, nu va fi deloc un context favorabil pentru cei care studiază, învață, dau examene, teste, interviuri sau susțin dialoguri în public. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie prudenți în deplasări în tot acest răstimp.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot întâmpina probleme legate de salarizare, legate de modul în care sunt plătiți pentru munca depusă, probleme legate de modul în care-și administrează finanțele. Atenție la excese și la cheltuieli care nu sunt necesare dar pot dezechilibra bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere ca în aceste 9 luni să evite câștigurile rapide și din surse ilicite și să se ferească de acele promisiuni mărețe de a face bani pentru că se vor dovedi înșelătoare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 10:17

 Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 09:07

Consiliul Politic Național al PD și-a reales astăzi vicepreședinții și membrii Biroul Executiv, și a discutat „conceptul de resetare” al formațiunii. Andrian Candu nu se regăsește printre vicepreședinții PD.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Februarie 2020, ora: 08:54

Horoscopul zilei de 16 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 16 Februarie 2020, ora: 08:14 de Silviu Tănase

De ce mint „experții” /// Socialiștii lui Dodon sunt adevărata EXTREMĂ DREAPTĂ

De ce mint „experții” /// Socialiștii lui Dodon sunt adevărata EXTREMĂ DREAPTĂ Din editia print

Ștefan Gligor, „expertul juridic” cu studii la ULIM afirmă la emisiunea „POLITICĂ” moderată de Natalia Morari la Tv8 că unioniștii sunt de extremă dreaptă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 10:06

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Fostul procuror șef al Procuraturii Anticorupție vine cu primele declarații după eliberarea sa din arest preventiv. Viorel Morari susține că procurorul care a scris denunțul pe numele său ar fi acționat din răzbunare. Mai mult, acesta s-a ocupat de dosarul lui Constantin Țuțu cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:54

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Urmează să ai interviul pentru jobul visat și te temi de întrebările care vor veni din partea reprezentantului angajatorului? Cu siguranță că acestea nu vor fi ușoare, însă încrederea în tine cântărește mult. Deși nu putem știi cu exactitate care vor fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:45

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:38

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Germaniei, a pledat, în discursul rostit la începerea Conferinţei de Securitate de la München, pentru intensificarea cooperării Uniunii Europene cu Rusia, criticând abordarea unilaterală a Administraţiei Trump. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:02

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Aproape o jumătate de milion de români, printre ei și moldoveni care dețin cetățenia română, au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit. Un număr de 498.700 de români au aplicat până la la 31 ianuarie 2020 pentru statutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:56

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O tânără de 17 ani a căzut, de la etajul întâi, după ce s-a urcat pe pervazul geamului pentru a se fotografia. Victima este basarabeancă, dar îşi face studiile la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, din Suceava.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:48

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Președintele țării acuză unii ambasadori UE, acreditați la Chișinău, că ar dezinforma Bruxelles-ul și capitalele europene în privința activității Guvernului Chicu. Declarația a fost făcută într-un episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele Răspunde”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:22

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Candidatul partidului aflat la putere în Franţa şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru primăria Parisului. Anunţul a fost făcut chiar de Benjamin Griveaux care a spus că prin acest gest vrea să-şi protejeze familia şi partidul din care face parte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:16

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

 Egipt a confirmat vineri primul caz de coronavirus din această ţară adăugând că persoana afectată este un cetăţean străin care a fost plasat în izolare într-un spital, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:07

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Abținerea de la mâncare timp de 16 până la 18 ore pe zi ar putea fi esențială pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni medicale, chiar dacă trebuie să vă antrenați pentru a face față foamei. Postul intermitent poate reduce tensiunea arterială, te scapă de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:03

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Președintele Uniunii Europene a propus vineri să completeze gaura lăsată de Marea Britanie în următorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o nouă taxă pe materiale plastice și fonduri din comerțul cu emisii de carbon, notează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:02

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc la vârste mai înaintate faţă de acum 30 de ani şi divorţează mult mai greu, un semn al schimbărilor fundamentale prin care a trecut societatea românească după Revoluţia din 1989, se arată într-o analiză realizată de compania de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Februarie 2020, ora: 06:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscopul zilei de 15 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 20:38

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la Plângerea Penală depusă de fostul său avocat, Igor Popa, la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania. Filat scrie pe pagina sa de Facebook că „abia așteaptă să aibă oportunitatea să prezinte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:13

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

De Ziua Îndrăgostiților, oamenii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. E ziua în care oameni își arată dragostea și afecțiunea față de ceilalți trimițând cărți, cadouri, flori și ciocolată. O sărbătorim în fiecare an, pe 14 februarie. Anul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:09

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Amestecul dintre usturoi, miere și oțet de mere face minuni pentru organism. Siropul întăreșste sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul colesterolului „rău”. De asemenea, te scapă de răceli și infecții, de durerile provocate de artrită și de durerile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 17:07

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Ne amintim de părintele sculpturii moderne ca de un sfânt, un dac adevărat, suflet de român, vertical, curat. Bleah. Ieri, într-o conferință de presă, cântăreața pop Irina Rimes a fost desemnată de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, noul ambasador al Zilei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 17:01

14 persoane au fost trimise în judecată în dosarul tinerilor germani ținuți în sclavie în Maramureș

14 persoane au fost trimise în judecată în dosarul tinerilor germani ținuți în sclavie în Maramureș

DIICOT a dispus, vineri, trimiterea în judecată a 14 persoane, printre care se află soţii Schumann Bert Sieghard şi Schumann Babett, dar şi un asistent social, în dosarul tinerilor germani ţinuţi în sclavie într-un centru din localitatea Vişeu de Sus, județul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 16:55

EURO 2020: Peste 28 de milioane de solicitări de bilete la campionat

EURO 2020: Peste 28 de milioane de solicitări de bilete la campionat

Peste 28 de milioane de solicitări de bilete au fost înregistrate până acum pentru meciurile de la EURO 2020, primul Campionat European desfăşurat în 12 ţări de pe continent, un nivel de interes nemaiîntâlnit până acum, potrivit unui comunicat al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 16:39

Compania MOLDCELL, vândută pentru 31,5 milioane de dolari. Cine este noul beneficiar

Compania MOLDCELL, vândută pentru 31,5 milioane de dolari. Cine este noul beneficiar

Compania Telia Company a anunțat că își vinde acțiunile deținute în compania Moldcell. Compania Fintur Holdings B.V. (Fintur), deținută în întregime de compania Telia Company, a ajuns la o înțelegere în vederea vânzării cotei sale de 100% de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)