Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 FEBRUARIE 2020. LEII POT FI EXAGERAT DE EMOȚIONALI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea vedea nevoiți să petreacă mai mult timp acasă di diferite motive ce țin de familie sau chiar de locuință și acest aspect le poate îngreuna unele planuri profesionale pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce mult stres din cauza cerințelor mari care sunt și de o parte (familie) și de alta (carieră) și va fi nevoie ca nativii să găsească un echilibru.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor fi deficitari la capitolul comunicare în sensul că nativii nu vor vorbi prea mult, vor fi reticenți în transmiterea informațiilor, în schimb vor asculta ce zic ceilalți și chiar ar putea primi sfaturi importante, ajutătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține pe cei care învață, care vor să acumuleze cunoștințe.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de unele discuții legate de moșteniri, de bunuri de patrimoniu, de modul în care au fost administrate niște finanțe comune. Nativii pot fi deranjați de modul în care sunt investiți, cheltuiți niște bani. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să dea dovadă de mai multă atenție privind modul în care ei înșiși se pun în valoare pentru că pot avea tendința de a se subestima.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Rac vor deveni mai sensibili, mai emotivi, dar și mai dinamici spiritual. Nativii vor căuta unele răspunsuri în prima parte a zilei și pot relua unele dialoguri mai ostile cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce momente plăcute alături de familie, poate chiar o reuniune, o întâlnire, aspect contura cu precădere seara.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Sănătatea nu va fi un punct forte, iar cei născuți în zodia Leu ar trebui să aibă mare girjă la emoții, la zona afectivă care, aflată în tumult, le poate favoriza reapariția unor simptome mai vechi sau a unor dureri inexplicabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să renunțe la gândurile legate de trecut, la acelea de tipul ce ar fi fost dacă…

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea discuții neplăcute cu un prieten sau pot afla niște informații despre un prieten care să-i dezamăgească. Va fi vorba și de o viziune subiectivă asupra situației, dar și de multă emotivitate la mijloc, un aspect pe care nativii nu-l confruntă prea des. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce îndepărtarea de o persoană din anturaj, poate chiar o ruptură a unei relații de prietenie pe care o credeai solidă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță își canalizează toată atenția asupra activităților profesionale și s-ar putea să primească reproșuri din partea familiei pentru lipsa de interes acordată lor înșiși sau locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține activitățile legate de reamenajarea și redecorarea casei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion pot trece printr-o etapă în care să-și dorească să știe mai mult, să afle mai mult, să cunoască mai mult, însă acest aspect se conturează mai mult pentru cei maturi și aflați deja pe o direcție profesională. Cei tineri pot refuza propunerile de studiu care vin spre ei, chiar dacă diplomele pe care le-ar obține le-ar fi de ajutor pe viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le sporește interesul pentru zona spirituală, culturală. Posibile ieșiri la evenimente.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător se stresează cu privire la o sumă de bani sau la o situație materială. Posibil să fie vorba de vechi reglementări financiare care acum se readuc în atenția nativilor și devin obsedante, bănuitoare, obositoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce blocaje privind recuperarea unei sume de bani.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte cu partenerul de viață sau, de la caz la caz, cu partenerii de afaceri. Nativii nu se vor lăsa înduplecați, nici nu va funcționa raționamentul brut, dar nici apelul la zona emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot fi prea ignoranți la rugămințile și cerinețele celorlalți, iar deciziile comune vor fi greu de luat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător pot acumula foarte mult stres la locul de muncă. Nativii se pot simți copleșiți de sarcini, de responsabilități, iar dialogul cu colegii poate fi greoi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că se pot confrunta cu probleme de sănătate și mare parte vor avea la bază starea emoțională. Nu este exclusă acutizarea unor dureri mai vechi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor fi foarte emoționali, iar această stare sufletească îi va ajuta în zona creativă, dar le poate pune probleme în relația sentimentală, mai ales dacă partenerul nu este pe aceași lungime de undă cu trăirile lor afective. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că aceste trăiri interioare le pot consuma energia. Sunt recomandate activitățile relaxante, distractive, sportive care să le abată gândurile.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *