Horoscop

Horoscopul zilei! Capricornii au tentația să înceapă mai multe treburi deodată

Se pare că sunteți agitat și nervos din cauza unor probleme financiare. Încercați să vă calmați, pentru că altfel riscați să aveți probleme la serviciu! Evitați speculațiile!

TAUR
S-ar putea ca relațiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitație pe care o aveți. Dacă doriți să faceți investiții pe termen lung, mai așteptați o vreme.

GEMENI
S-ar putea să plecați într-o delegație. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Încercați să nu vă susțineți cu încăpățânare punctul de vedere!

RAC
S-ar putea să vă schimbați programul din cauza unor probleme familiale.
Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătățiți simțitor situația financiară.

LEU
Nu încercați să cereți astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteți convins că o meritați! Limitați-vă la activități de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.

FECIOARĂ
S-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate și să vă anunțe că intenționează să vă viziteze. Evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață.

BALANŢĂ
Astăzi s-ar putea să nu fiți prea inspirat și nici prea comunicativ. Evitați întâlnirile de afaceri și călătoriile, pentru că sunteți predispus la greșeli!

SCORPION
Se pare că nu vă simțiți în apele dvs., tocmai acum, când aveți multe de rezolvat. Nu vă asumați riscuri importante, pentru că aveți puține șanse de reușită.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă. Este posibil să fiți nevoit să plecați într-o călătorie neprevăzută. Nu vă lăsați antrenat într-o ceartă!

CAPRICORN
Aveți tentația să începeți mai multe treburi deodată. Nu fiți nerăbdător, pentru că riscați să faceți greșeli. Încercați să vă organizați mai bine!

VĂRSĂTOR
S-ar putea să fiți indispus din cauza dificultăților financiare. Păstrați-vă cumpătul, indiferent ce se întâmplă, și ascultați sfaturile unei persoane mai în vârstă.

PEŞTI
Încercați să fiți mai atent la cheltuieli! Ca să evitați o ceartă cu partenerul de viață, consultați-vă înainte de a merge la cumpărături. Astăzi sunteți foarte critic la adresa celor din jur.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.